Annonce
Horsens

Så er billet-svindlerne igen på banen - nogen vil narre dig med falske Niels Hausgaard- og Ringo Starr-billetter

I juni 2014 spillede Ringo Star And His All Starr Band i Viborg. Til sommer bliver det Horsens' tur til at opleve den tidligere Beatle. Arkivfoto: Richard Sylvestersen.

Sælger billetter til Ringo Starr-koncert, selv om Rock i Lunden ikke udbyder billetter til enkeltkoncerter. Også Niels Hausgaard-billetter bliver der svindlet med.

Horsens: Så er billet-svindlerne igen på spil, lyder det advarende fra Horsens & Friends.

Aktuelt er det berygtede Viagogo, som på sin hjemmeside melder ud med "billetter" til både Rock i Lundens sommerkoncert med Ringo Starr og forårets koncerter med Niels Hausgaard i Forum Horsens.

Horsens & Friends-direktør Frank Panduro er godt og grundigt træt af svindelen.

- Viagogo udbyder til Ringo Starr-koncerten billetter til 1500 kr. plus moms og gebyrer - og oven i købet nummererede, så man får det indtryk, at køberne får reserverede pladser, siger han.

Fakta er imidlertid, at de fem Rock i Lunden-koncerter udbydes som en samlet pakke til 795 kr. plus gebyr. - halvdelen af, hvad Viagogo vil have for blot Ringo Starr-koncerten.

- Vi sælger slet ikke billetter til enkeltkoncerter, og alle, der har været til Rock i Lunden, ved, at nummererede pladser er der heller ikke, siger Frank Panduro.

Annonce

Dobbelt pris for Hausgaard

Et andet eksempel har han fra Niels Hausgaard-koncerterne fredag 6. og lørdag 7. april. Viagogo fik lokket en ung kvinde til at købe to billetter, som hun ville forære sine forældre.

- Viagogo-folkene ved, hvordan de får deres hjemmeside øverst, når man søger på nettet. Samtidig er siden indrettet, så det er svært at se, hvor meget man egentlig ender med at betale. Så kvinden betalte 1400-1500 kr. for to billetter - hvor vores pris er 325 kr. stykket inklusive gebyr, fortæller Frank Panduro.

Hans opfordring er derfor klar: Billetter skal købes via de autoriserede kanaler, dvs. Ticketmaster.dk eller Horsens Ny Teater. Med Viagogo får man måske billetter, måske ikke, siger erfaringerme fra tidligere.

- Jeg er virkelig træt af Viagogo. Ikke nok med, at de udbyder alt for dyre billetter på falske præmisser. De har også indrettet deres hjemmeside med en "nedtælling": "Disse billetter vil ikke længere være reserveret om...", og så er der syv-otte minutter at løbe på. Målet er selvfølgelig at gøre folk så stressede, at de hurtigt slår til. Det er dybt usmageligt, siger Frank Panduro.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Malerfirma hyrede coach til at hjælpe sig gennem fusion:  38 medarbejdere havde vidt forskellige måder at gøre tingene på

Leder For abonnenter

Leder: Dårligt argument for dyrere børnepasning

Fra nytår bliver det dyrere at få passet sine børn i Horsens Kommune. Den slags er en politisk beslutning, og Horsens Byråd er naturligvis i sin gode ret til at sætte prisen op og ned alt efter politisk prioritering. Så langt så godt, og indrømmet, det er svært tit og ofte at skulle forklare prisstigninger, men det er er altså tæt på være verdens dårligste argument, når man forklarer prisstigningen med, at kommunen tilfører syv millioner kroner ekstra til området. Flere kommunale kroner er altså lig med, at man som forældre skal betale mere, lyder logikken. Argumentet holder også så langt, at for at få økonomien til at hænge sammen, når vi skal have passet de små i vuggestue, dagpleje, børnehave eller sfo, er der også en forældrebetaling. Den må maksimalt andrage 25 procent. En sats, der er indført, så ingen kommuner uhæmmet bruger den knap at skrue på, når der skal lægges budget. Nøgleordet her er maksimalt. For det er klart, at forældrebetalingen stiger, når procentsatsen fastholdes, og det samlede budget stiger, men i ordet maksimalt ligger også, at man selvfølgelig kan sætte satsen ned, så forældrene ikke skal betale mere for at få passet børn efter nytår. Der kan være mange gode argumenter for at tilføre midler til børnepasning og at lade forældrebetalingen stige, men der er ingen sammenhæng mellem flere midler og øget forældrebetaling. Horsens Byråd kunne uden problemer vedtage, at det fra nytår skulle være billigere for forældrene at sende deres børn i kommunale pasningstilbud og samtidig tilføre flere midler for at kunne ansætte eksempelvis flere pædagoger. Det kunne eksempelvis være begrundet i at ville tiltrække flere børnefamilier til kommunen. Det er en politisk beslutning med tilhørende solide argumenter, som man så kan være enig eller uenig i, men at sige, at forældrene skal betale mere, fordi kommunen bruger flere penge på området, har ingen logisk sammenhæng.

Annonce