Annonce
Horsens

Så du lysglimtene på himlen over Horsens?

Årsagen til de svage lysglimt på himlen over Horsens torsdag aften blev fundet på Langmarksvej. Foto: Nicolai Svante Skovgård

Horsens: En af Folkebladets medarbejdere registrerede torsdag aften, at det glimtede svagt på himlen over Horsens, da han kom kørende mod Horsens fra Lund. Han kørte efter lyset og endte ved Casa Arena på Langmarksvej, hvor han kunne se, at glimtene kom fra en storskærm på stadion.

- Jeg blev ringet op ved 21-21.30 tiden af ham, der tjekker vores haller, fortæller Jørn Juul, direktør for Forum Horsens, som fik en melding om, at en storskærm på stadion var tændt og stod og glimtede.

Den blev slukket ved hovedafbryderen, så der ikke var mere strøm - og lys - på den.

- Det var ikke meningen, skærmen skulle være tændt, den er kun i brug, når der er kamp, fortæller Jørn Juul, der har oplevet en gang tidligere, at teknikken drillede.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Trods corona-krise: Betal dit medlemskontingent!

Læserbrev: Vi står midt i en historisk krise, hvor samfundet mere eller mindre er lukket ned. Det udfordrer os alle - herunder vores foreninger, klubber og alle vores frivillige. Foreningerne i Horsens kommune ligger p.t. øde hen, uden aktivitet, med tomme klubhuse, ingen træninger, ingen kampe og ingen socialt samvær. Det betyder, at vores foreninger er (eller kan blive) udfordret på økonomien i form af manglende indtægter fra stævner, cups, sponsorater, indtægtsgivende arrangementer, kontingenter, m.m. I yderste konsekvens kan det få fatale følger for vores foreninger i form af lukninger. Desværre har jeg den seneste tid hørt fra flere personer, at de overvejer deres medlemskab af den lokale idrætsforening - når nu de ikke ”får noget for pengene”. Det gør mig frustreret at høre disse udmeldinger, for det er netop nu, at vi skal stå sammen, vise samfundssind og bakke op om vores foreninger. Mennesker er sociale væsner der har et fundamentalt behov for at være sammen med andre mennesker. Derfor indgår de fleste af os i fællesskaber i familien, med venner, på jobbet og i foreninger. Jeg ynder at sige, at mennesker er flokdyr, der skal stimuleres socialt. Den nuværende corona-krise gør, at vi skal holde os indendørs og isolere os fra andre mennesker. Det strider direkte mod vores menneskelige natur, hvilket udfordrer os som individer. Derfor tror jeg, at vi mere end nogensinde før har behov for vores foreninger. Når vi kommer ud på den anden side af krisen, har vi i den grad behov for at blive socialt stimuleret og få plejet vores sociale relationer i fællesskabet med andre mennesker. Så min klare opfordring: Betal dit medlemskontingent og støt op om din lokale forening. Så kan vi igen mødes i fællesskabet om den idræt eller foreningsaktivitet, vi brænder så meget for.

CORONAVIRUS

Liveblog: Coronakrisen sender knap 18.000 unge ud i ledighed - og Sverige har 43 nye dødsfald

Danmark

Hendes corona-syge mand ligger i respirator: Lisbeth får sympati fra hele Danmark

Annonce