Annonce
Brædstrup

Rykind til nye lejligheder: Folk skal skynde sig, hvis de vil sikre sig én

De nye lejligheder i Krohaven i Brædstrup er klar til indflytning 1. marts, og torsdag holdt Domea åbent hus for interesserede lejere. Foto: Henrik Sandvad
Domea holdt torsdag åbent hus i boligforeningens nye lejligheder i Krohaven, hvor Brædstrup Kro tidligere holdt til. Arrangementet trak mange interesserede til, som ville have et kig på de spritnye lejligheder.
Annonce

Brædstrup: De fleste lejligheder stod stadig i et råt look med bare betonvægge, men en enkelt lejlighed var gjort færdig med gulve og inventar, så de mange gæster kunne få et indblik i, hvordan byens nye lejligheder i Krohaven i Brædstrup kommer til at tage sig ud.

Torsdagens åbent hus var det første af to arrangementer, som Domea holder inden jul, og det trak mange interesserede lejere til. Faktisk kom de første boligjægere allerede 20 minutter før, dørene blev slået op.

De mange besøgende glædede ikke mindst kundechef, Lars Todbjerg, Domea Horsens, som stod klar til at fortælle gæsterne om Krohave-projektet.

- Det er meget positivt, at der er så mange, der har valgt at kigge ind. Det svarer meget godt til den store interesse, vi har mærket for projektet lige fra start. Det er vores første boligprojekt i Brædstrup, og vi kan kun sige, at vi er blevet taget godt imod, sagde Lars Todbjerg.

Især mange ældre dukkede op til det åbne hus i Krohaven for at se, om deres hus skulle skifte ud med en ny lejlighed. Foto: Henrik Sandvad

Ifølge kundechefen er der i øjeblikket skrevet 105 op til de 32 boliger i Krohaven, men det betyder nødvendigvis ikke, at boligforeningen kommer til at skuffe mange.

- Vi plejer gerne at ville op og have fire til fem mulige lejere til hver lejlighed for at være sikre på, at vi kan leje dem ud. Så når vi når op på 150 på venteliste, begynder vi nok at afvise folk. Mange af dem, som er skrevet op, skal først ud og sælge deres huse, så selvom man ligger et stykke nede på listen, har man stadig en god mulighed for at få en lejlighed. Men man skal også rykke nu, hvis man gerne vil sikre sig én, sagde Lars Todbjerg.

Annonce

Nyt og lækkert

En af dem, som var ude og kigge på lejlighed, var 76-årig Verner Therkelsen. Han har tidligere boet i Brædstrup, da han drev Tæppecentret, men i de sidste 21 år har han haft en større ejendom i Træden, som nu er til salg.

- Jeg bor i et stort hus, hvor der også er meget have til, så det vil være dejligt at rykke ind til noget mindre i en lejlighed. Jeg synes bestemt, det ser dejligt ud. Hvem vil ikke gerne bo i noget, der er så nyt og lækkert. Hvis mit hus hurtigt bliver solgt, gør det ikke så meget, fordi så har jeg et sommerhus, jeg kan rykke ind i, til lejlighederne er færdige, sagde Verner Therkelsen.


Det er vores første boligprojekt i Brædstrup, og vi kan kun sige, at vi er blevet taget godt imod.

Lars Todbjerg, kundechef Domea Horsens


Han har dog ikke helt besluttet, om den kommende bopæl bliver i Krohaven, men Brædstrup bliver det i hvert fald.

- Jeg glæder mig til at komme ind og bo i Brædstrup igen. Her sker rigtig meget i byen i øjeblikket. Jeg skal dog også ned og kigge på de nye lejligheder i Sønderhaven. Det er jo dejligt, at der er en masse at vælge imellem, sagde Verner Therkelsen.

Verner Therkelsen har i øjeblikket sit hus til salg, så han og fruen var taget til åbent hus for at se, om Krohaven var noget for dem. Foto: Henrik Sandvad
Annonce

Indflytning til marts

De nye lejligheder i Krohaven står klar til indflytning til 1. marts. Byggeriet er imidlertid så langt fremme i forhold til tidsplanen, at entreprenøren har tilbudt Domea nøglerne til lejlighederne pr. 1. februar. Det har Domea valgt at takke nej til, oplyser kundechefen.

- Vi synes, folk skal have ordentlig tid til at se det hele an. Vi vil også hellere, at der bliver indflytning til marts, hvor det forhåbentlig er lidt bedre flytte-vejr, end det er i februar, sagde Lars Todbjerg.

Domea har i øjeblikket flere byggeprojekter i de mindre oplandsbyer. Domea står således bag Nama Parken i Nr. Snede, og næste år begynder boligforeningen et byggeri i Give. Med den gode modtagelse i Brædstrup er kundechefen heller ikke afvisende for mere byggeri i byen.

- Her sker virkeligt meget i Brædstrup, og vi er altid åbne, hvis muligheden byder sig. Brædstrup har meget at byde på og et virkelig godt byliv, så vi glæder os over, at vi kan være med til at udvikle byen, sagde Lars Todbjerg.

Om Krohaven

De 32 lejligheder i Krohaven opføres af Dansk Boligbyg for boligselskabet Domea.

Byggeriet består af to punkthuse i fire etager.

De nye lejligheder i Krohaven bliver på mellem 84,5 og 106 kvm. Helt præcist er der 16 tre-værelses, otte to-værelses og otte fire-værelses lejligheder, og det samlede etageareal bliver på godt 3000 kvm.

Derudover anlægges der 32 p-pladser og 64 cykel-p-pladser og grønne fællesarealer på den godt 5000 kvm store grund, hvor Brædstrup Kro tidligere holdt til.

Det er Rum i Horsens og tnt arkitekter i Valby, der har tegnet byggeriet i Krohaven, mens Oluf Jørgensen, Horsens, er rådgivende ingeniører.

Hele entreprisesummen er på 33,5 mio. kroner.

Kundechef i Domea Horsens, Lars Todbjerg, havde en travl dag med at vise mulige lejere rundt, og han glædede sig over den store interesse, som Domea har mærket for boligprojektet i Brædstrup. Foto: Henrik Sandvad
Annonce
Annonce
Horsens

Flot comeback blev ikke belønnet

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce