Annonce
Hedensted

Efter to måneder med rottejagt og renoveringer: Pizzeria har åbnet igen

Mike Ashtari måtte for to måneder siden lukke pizzeriaet på Bredgade på grund af rotter, men nu er der kommet styr på problemet. Foto: Michael Svenningsen
Ejendommen i Bredgade har fået ny ejer, som har fået styr på rotteplagen. Det betyder, at den 27-årige lejer Mike Ashtari igen har tændt for pizzaovnen.

Tørring: Efter to måneder med rottejagt og renoveringer er 27-årige Mike Ashtari igen klar til at lave hawaii- og margarita-pizzaer til byens sultne borgere.

Tørring Pizza har åbent igen, og det er en glad pizzabager, der kontakter avisen med den gode nyhed.

- Det har været nogle rigtig trælse måneder, hvor jeg ikke har kunnet gøre meget andet end at vente. Det har kostet både økonomisk og på tilliden, men jeg er ikke parat til at give op endnu. Jeg har stadig noget at tilbyde Tørring-borgerne, siger den unge pizzabager, der er født og opvokset i byen.

Annonce

Nye ejere

Mike Ashtari har lejet sig ind i bygningen på Bredgade, hvor der de sidste 30 år har været madsted med skiftende ejere og lejere.

Det er ejerens ansvar at få gjort noget ved det, hvis der dukker rotter op i en ejendom, men det har i denne omgang været en langtrukken proces.

- Det har været meget frustrerende, men heldigvis er der nu kommet en ny ejer af bygningen, og han har fået helt styr på rotteproblemerne. Kloakken er repareret, bygningen er renoveret, og der er sat plader op, som holder rotterne ude, siger Mike Ashtari.

Streg i regningen

Det er et år siden, den 27-årige Tørring-dreng åbnede pizzeriaet på Bredgade, og indtil rotte-ankomsten for to måneder siden gik det hele efter planen.

Fødevarekontrollen havde tildelt ham en elitesmiley, og der var så småt ved at komme styr på økonomi og kundekreds.

- Jeg havde regnet med en længere periode, hvor jeg skulle have det hele op at køre, men det gik faktisk over forventning. Det med rotten var virkelig en streg i regningen, siger Mike Ashtari, der - når han ikke bager pizzaer - studerer økonomi på Aarhus Universitet.

Utraditionelt studiejob

Han har stadig familie i Tørring, og det var årsagen til, at det blev netop her, i hans barndomsby, han åbnede pizzeria.

- Det er selvfølgelig et lidt utraditionelt studiejob, men jeg kan jo selv stå for alt regnskab, og jeg følte mig klar til at stå på egne ben. Nu håber jeg, borgerne i Tørring vil give mig chancen igen, siger Mike Ashtari.

Han understreger, at rotterne på intet tidspunkt har været i kontakt med fødevarer, og at Fødevarekontrollen ikke havde noget at udsætte på hygiejnen i pizzeriaet.

Alle varer er siden episoden skiftet ud, og Fødevarekontrollen har sagt god for genåbningen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Antallet af test ligger under ambitionen - årsagen er færre henvisninger lyder det fra regionerne

Horsens

Buketten erstatter festen og blomsterne bringes ud i bilen: Alternative løsninger hitter i havecentrene

Annonce