Annonce
Odder

Rotte er fanget: Fakta åbner igen

Fakta åbner igen onsdag morgen. Alt er gjort rent efter rottefund. Foto: Hans Jørgensen

Rotte blev fundet i teknikrum, og siden er varer smidt ud eller rengjort. Forretning har fulgt Fødevarestyrelsens rådgivning.

Odder: Efter at have fanget en rotte, smidt ferskvarer ud og gjort alt rent, åbner Fakta igen sin butik.

- Vi åbner kl. 8 onsdag morgen, siger salgschef René Larsen.

Butikken åbnede ikke mandag morgen, fordi der var en mistanke om, at der kunne være skadedyr. Mistanken var opstået på det årlige gennemsyn, som et firma med speciale i skadedyrsbekæmpelse står for.

Det eksterne firma havde ved den første gennemgang bl.a. opdaget, at der var gnavet i nogle rør i forbindelse med noget kloak.

Derfor gik firmaet mandag i gang med en nøjere gennemgang, mens Fakta holdt lukket.

Annonce

Fangede rotte i rørsystem

- Der var desværre en rotte, som vi fangede i et rørsystem i et teknikrum. Når det sker, så går apparatet i gang. Vi arbejder sammen med og har fulgt Fødevarestyrelsens rådgivning, siger René Larsen.

Det betyder, at alle ferskvarer er smidt væk, og samtlige varer er tørret af.

- COOP har professionelle, der står for den del. Der er nemlig regler for, hvad butikkens ansatte må gøre, og hvad der skal professionelle til. Vi gør alt det her for at sikre fødevaresikkerheden for kunderne. Og når det nu er sket, så er vi glade for, at det er gået godt, siger René Larsen.

Han har selv besøgt forretningen for at se situationen nærmere an og snakke med medarbejderne.

- Det dufter meget rent nu derude. Folk er rigtigt søde og forstående. Jeg har talt med mange kunder derude, og 99 ud af 100 er forstående overfor situationen, siger salgschefen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce