Annonce
Erhverv

Rosenhaven vokser op som planlagt

Byggeriet af husene i Rosenhaven skrider hurtigt frem i det gode vejr. Foto: Domea
Byggeriet af 21 tæt-lave boliger i Nørre Snede følger stadig tidsplanen.

Nr. Snede: Byggeriet af boligselskabet Domeas projekt Rosenhaven med 21 tæt-lave boliger ved Spættevej og Rosendalsvej i Nørre Snede skrider godt frem. Murerarbejdet er færdigt på 14 af de 21 boliger, og inden længe vil belægningsarbejdet begynde.

Tagdækkerne er også i sving, og der er allerede lagt trægulv og monteret køkkener i de første huse.

- Måske kan vi have fremvisning af boliger i den sidste halvdel af maj, men vi kan ikke love noget endnu, siger Kaare Graversen, der er formand for den lokale afdeling af Domea.

Han er meget tilfreds med de fremskridt, der er sket:

- Håndværkerne er standhaftige og holder ved - de er fantastiske, siger han.

Annonce

Rosenhaven

Domea opfører i alt 21 nye boliger i et område ved Spættevej og Rosendalsvej, hvor maskinfabrikken Nama tidligere lå i Nørre Snede.

Boligerne opføres som sammenbyggede huse i klynger af tre-tre boliger.

Der opføres seks stk. to-rums boliger på 90 kvadratmeter, ni stk. tre-rums boliger på 100 kvadratmeter og seks stk. fire-rums boliger på 110 kvadratmeter.

Totalentreprenør er Torntoft & Mortensen A/S. Arkitekt er Ginneruparkitekter A/S, bygherrerådgiver er Bastian Gruppen, og ingeniører er Rønslev Rådgivende Ingeniører

32 skrevet op

Der er tale om lejeboliger, og i skrivende stund er 32 personer skrevet op til Domea-boligerne, der sandsynligvis vil være klar i løbet af oktober.

Kaare Graversen er tilfreds med interessen og regner med at husene bliver afsat hurtigt, men han håber også, at kommunikationen bliver god - forstået på den måde, at hvis der er folk på "interesse-listen", der hopper fra, så må de gerne sige til med det samme, så nye kan blive skrevet op i en fart.

Tidligere har Kaare Graversen luftet muligheden for, at Domea kan starte et tilsvarende boligprojekt i Ejstrupholm. Den mulighed eksisterer stadig, men Kaare Graversen understreger at boligerne i Nørre Snede skal være klar og lejet ud, før man kan gå i gang med et projekt i Ejstrupholm.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Ny tennis-dille på vej: Sådan har kommunen fordelt 900.000 kroner til nye faciliteter

Annonce