Annonce
Horsens HK

Ronni Boy arbejder hårdt, mens HH venter på ny træner

Ronni Boy var med på bænken i Holstebro. Nu holder han truppen varm, indtil den nye cheftræner i HH Elite er klar. Foto: Charlotte Adsbøl.
HH Elite spiller mod Randers i træningskamp 19. december, mens Melissa Petrén er til VM i Japan.

Horsens: Ronni Boy, 38, er træner for HH Elites ligaspillere i øjeblikket efter fyringen af Henrik Okkerstrøm, og mens spillerne venter på at møde deres nye træner.

Igen i går blev offentliggørelsen udsat, fordi der mangler nogle ubetydelige detaljer, inden kontrakten bliver underskrevet.

- Vi venter spændt, men jeg aner ikke, hvem der bliver vores nye træner, sagde Daniela Gustin.

Ronni Boy har travlt. Han er HH's talentchef, træner U19-holdet og er vikar som træner for førsteholdet, og så skulle han have fat på 180 personer som led i sit civile arbejde med varmeaflæsning.

- Spillerne har haft 10 dages pause, men vi spiller ikke så meget håndbold. Det handler mest om fysisk træning. Når vi spiller håndbold, er der fuld fokus på forsvarsspillet, siger Ronni Boy.

- Vi havde problemer med forsvaret, og jeg vil gerne yde mit bidrag til at få forsvaret til at spille mere aggressivt. Vi skal have flere spilstop i vort forsvar. Det er nødvendigt, uanset om vi dækker 6:0 eller 5:1. Så kan den nye træner altid lægge mere på, siger han.

Annonce

Et liv i håndbold

- Jeg har brændt for håndbold i 25 år, siger Ronni Boy.

Han kommer fra Esbjerg, var cheftræner for Tarm/Skjern, som han førte i 1. division, var tre år i Randers, to år i Skanderborg og et år i AGF, og han har været træner for en masse spillere, der i dag spiller i håndboldligaen, bl.a. Mie Højlund og Anne Kristensen fra landsholdstruppen.

Han følger det svenske landsholds sundhedsstab i forbindelse med behandlingen af Daniela Gustin.

- Jeg glæder mig til, at HH Elite udpeger den nye træner. Så kan vi komme i gang med arbejdet. Jeg er optimist. Vi skal kæmpe med Skanderborg om den direkte nedrykning. Skanderborg har kun to points mere end HH Elite, så der skal kun en enkelt sejr til at slippe væk fra sidste pladsen, eftersom vi er bedst indbyrdes. Jeg kender alle Skanderborgs spillere fra mine år i klubben, siger han.

Han har ligaerfaring fra sin tid i Randers, hvor han arbejdede sammen med Jan Leslie i to år og et år sammen med Mads Brandt.

- Det største problem i HH Elite lige nu er skader. Daniela Gustin og Ricka Gindrup er klar i løbet af januar, mens det trækker længere ud med Amalie Brogaard, Katrine Kubicki og Claudia Rompen. De to sidstnævnte er ude med hjernerystelser, og det er umuligt at sige, hvornår de er spilleklar igen, siger Ronni Boy, der tirsdag havde sin tredje træning som vikartræner for HH Elite.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Her er der ingen jubel over fremskudt genåbning: - Det var på høje tid

Annonce