Annonce
Horsens HK

Ronni Boy arbejder hårdt, mens HH venter på ny træner

Ronni Boy var med på bænken i Holstebro. Nu holder han truppen varm, indtil den nye cheftræner i HH Elite er klar. Foto: Charlotte Adsbøl.
HH Elite spiller mod Randers i træningskamp 19. december, mens Melissa Petrén er til VM i Japan.

Horsens: Ronni Boy, 38, er træner for HH Elites ligaspillere i øjeblikket efter fyringen af Henrik Okkerstrøm, og mens spillerne venter på at møde deres nye træner.

Igen i går blev offentliggørelsen udsat, fordi der mangler nogle ubetydelige detaljer, inden kontrakten bliver underskrevet.

- Vi venter spændt, men jeg aner ikke, hvem der bliver vores nye træner, sagde Daniela Gustin.

Ronni Boy har travlt. Han er HH's talentchef, træner U19-holdet og er vikar som træner for førsteholdet, og så skulle han have fat på 180 personer som led i sit civile arbejde med varmeaflæsning.

- Spillerne har haft 10 dages pause, men vi spiller ikke så meget håndbold. Det handler mest om fysisk træning. Når vi spiller håndbold, er der fuld fokus på forsvarsspillet, siger Ronni Boy.

- Vi havde problemer med forsvaret, og jeg vil gerne yde mit bidrag til at få forsvaret til at spille mere aggressivt. Vi skal have flere spilstop i vort forsvar. Det er nødvendigt, uanset om vi dækker 6:0 eller 5:1. Så kan den nye træner altid lægge mere på, siger han.

Et liv i håndbold

- Jeg har brændt for håndbold i 25 år, siger Ronni Boy.

Han kommer fra Esbjerg, var cheftræner for Tarm/Skjern, som han førte i 1. division, var tre år i Randers, to år i Skanderborg og et år i AGF, og han har været træner for en masse spillere, der i dag spiller i håndboldligaen, bl.a. Mie Højlund og Anne Kristensen fra landsholdstruppen.

Han følger det svenske landsholds sundhedsstab i forbindelse med behandlingen af Daniela Gustin.

- Jeg glæder mig til, at HH Elite udpeger den nye træner. Så kan vi komme i gang med arbejdet. Jeg er optimist. Vi skal kæmpe med Skanderborg om den direkte nedrykning. Skanderborg har kun to points mere end HH Elite, så der skal kun en enkelt sejr til at slippe væk fra sidste pladsen, eftersom vi er bedst indbyrdes. Jeg kender alle Skanderborgs spillere fra mine år i klubben, siger han.

Han har ligaerfaring fra sin tid i Randers, hvor han arbejdede sammen med Jan Leslie i to år og et år sammen med Mads Brandt.

- Det største problem i HH Elite lige nu er skader. Daniela Gustin og Ricka Gindrup er klar i løbet af januar, mens det trækker længere ud med Amalie Brogaard, Katrine Kubicki og Claudia Rompen. De to sidstnævnte er ude med hjernerystelser, og det er umuligt at sige, hvornår de er spilleklar igen, siger Ronni Boy, der tirsdag havde sin tredje træning som vikartræner for HH Elite.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Borgere glæder sig til at få fjernvarme - men udsigten til to store varmetanke vækker bekymring

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Su-su-superliga! Reportage og masser af billeder fra kæmpe AC-fejring på stadion og fest i Forum Horsens

AC Horsens For abonnenter

Karakterbogen: Genial satsning gjorde angriber til dagens spiller i superliga-sovs

AC Horsens

Stolt og tilfreds cheftræner: Oprykninger vænner man sig aldrig til, og denne her var meget fortjent

Horsens

John Andersen runder snart 83 år, men arbejder syv timer hver dag med sin enestående have

Kristian bor i en campingvogn og vender hver en krone, mens han uddanner sig på ny: - Vi har brug for at se på, hvordan det ikke er urealistisk for voksne at lave et sporskifte

AC Horsens

Se alle billeder og reaktioner: Her rykker AC Horsens op i superligaen

Odder For abonnenter

Bager får sur Smiley for smuds i krogene og kondensvand i fryserummet

Horsens

Yvonne fik hjernerystelse, brækkede næsen og slog tænderne løse på parkeringspladsen foran Lidl: Ejer anerkender problem - kanterne er simpelthen for små

Horsens

Morten D. D. boykotter DR: - I behøver ikke ringe en anden gang

Så kan grænsehandlen eksplodere: Tyskland drøfter nu nedsat moms på dagligvarer

Debat

Det er med stor bekymring for de foreslåede besparelser, at vi skriver dette: Særlige borgere har brug for særlige indsatser

Erhverv For abonnenter

Anders fik sin drømmeuddannelse i Hedensted, men nu bliver tilbuddet lukket: Der er for få studerende

Hedensted

Nu vil Tørring også med på padelbølgen: Mangler mindst en million for at få projektet skudt over nettet

Annonce