Annonce
Kultur

Ny rock-festival har fået masser af positiv respons - men også en negativ: Den løb tør for cocktails

Lisette Hansen ærgrer sig over at have betalt ekstra for fri mad og drikke på Rock Festival Horsens, når den løber tør for cocktails undervejs. Vi kunne ikke få mere, lyder det fra arrangøren, der derudover kan se tilbage på en masse positiv respons.

Horsens: Et skår er der måske i glæden for Ronnie Holmer Jensen, der sammen med Maria Møller var de primære drivkræfter bag lørdagens Rock Festival Horsens på dyrskuepladsen.

For godt nok er han overvældet over al den positive respons, der har været, men i blandt er der også kritik af et enkelt punkt.

Lisette Hansen har ifølge egen udlægning skrevet til festivalen - og herefter har hun henvendt sig til Folkebladet - fordi hun ærgrer sig over at have betalt ekstra for en VIP-billet med fri mad og drikke, når baren undervejs løb tør for fustagerne med cocktails.

Annonce

- Jeg drikker hverken øl eller vin, men når der nu stod, at der også ville være drinks, så tænkte jeg, at jeg gerne ville støtte op og købe sådan en billet. Inden klokken otte er der så udsolgt i VIP-området, og inden klokken ni var det alle steder. Det bremsede festen for mig, og jeg endte med at gå hjem ved 10-tiden uden at få det sidste band med, siger hun.

Festivalen som helhed kalder hun for et fantastisk setup, men hun undrer sig over, at der ikke var købt nok ind, når man normalt kan levere uåbnede fustager tilbage. Og så undrer hun sig over, at festivalen først løb tør for cocktails på den åbne plads en time senere end i VIP-området.

Kunne ikke få flere cocktails

Ronnie Holmer Jensen ærgrer sig også over, at cocktailsfustagerne slap op.

- Vi kunne ikke få mere fra leverandøren. Vi havde fået 30 fustager, og der var ikke mere, selv om vi ringede flere gange efter det. Og i vores bevilling har vi ikke tilladelse til at blande drinks – det skulle være gjort på forhånd som i de fustager, vi havde. Det var lidt uheldigt, for vi var også ved at løbe tør for øl, men der kunne vi skaffe mere, siger han.

Mange gik rundt med et krus i hånden - sidst på aftenen kan der ikke have været drinks i dem. Foto: Michael Svenningsen

Og faktisk gjorde ham og en håndfuld frivillige et ekstra forsøg på at holde cocktailforsyningen i live.

- Vi var en tur på Sölibat og Hemingway's for at tømme deres lagre. Man kan sige, at det heldigvis ikke gik ud over særlig mange, for det var mod slutningen af festivalen, siger arrangøren, der også bemærkede, at mange drikkevarer gik til spilde undervejs.

- Der stod mange fulde øl og drinks, og jeg så for eksempel også en helt fyldt kande efterladt i VIP-området, da vi gik og ryddede op, siger han.

Lisette Hansen har sendt mailen til Rock Festival Horsens for at høre om mulig refundering af billetten eller dele af den, og til det svarer Ronnie Holmer Jensen, at alle henvendelser vil blive behandlet, og man der vil tage stilling til, om der skal gøres noget.

Annonce

Kulminerede til sidst

Ud over de tomme cocktailfustager er Ronnie Holmer Jensen også stort set tom for ord, der skal sættes på den positive respons, som han især fik i løbet af lørdagen. Overvældende er det eneste rigtige for ham.

- Det har på alle mulige måder været helt fantastisk. Der har været så mange glade mennesker, så mange positive kommentarer, og folk har haft en fantastisk dag, siger han og sender en hilsen til sin medarrangør Maria Møller:

- Maria har en lige så stor del i det som mig, men hun bliver aldrig nævnt. Vi stod under Gasoglim-koncerten og kiggede ud over folk, der hoppede og dansede, og som havde de her blinkende djævlehorn på, som vi havde kastet ud til dem - der kulminerede det, vi havde arbejdet for.

Annonce

Flere gæster, primært samme bands

Kulminationen for i år vel at mærke, for allerede nu er 2. juli næste år sat på som datoen for anden udgave af festivalen. Uden at have evalueret på debuten regner Ronnie Holmer Jensen med, at det bliver "mere eller mindre det samme".

- Vi håber at kunne lukke 2000-2500 mennesker ind, og så fik jeg i går henvendelser fra tre virksomheder, der gerne vil sponsorere. Det har været lidt svært at finde sponsorer i år, for virksomhederne har jo ikke vidst, hvad vi egentlig laver, men det ved de nu, siger han.

Generelt var stemningen god på første udgave af Rock Festival Horsens. Foto: Michael Svenningsen

Et kig på årets program viste tydeligt, at det var de mandlige musikere, der var i overtal, og selv om Ronnie Holmer Jensen har kigget efter flere kvindelige bands, er det ikke sikkert, at der vil være ændret det store til næste år.

- Jeg valgte de her bands i år, fordi jeg kender dem fra tidligere, og vi kunne lave en gentlemanaftale om pris og eventuel bonus, hvis der kom et overskud. Jeg hang på regningen og havde ikke råd til at gøre andet, så aftalen er, at de belønnes ved at komme med igen næste år, og til den tid tror jeg godt, folk kan holde til at høre dem igen, siger han.

I alt var godt 1300 mennesker med til lørdagens Rock Festival Horsens.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Missede betalingen for hundredvis af ordrer: At det lige skulle ske op til black friday, er bare surt

Danmark

Fredagens coronatal: Færre smittede - flere indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens For abonnenter

Horsens Kommune køber historiske bygninger for millionbeløb: - Hvis det er muligt, skal der etableres et indendørs skatecenter

Horsens For abonnenter

Betalingsparkering har fået pendler til at droppe Horsens Station: - Det giver ikke mening, når man skal være væk i flere dage

Horsens

Chikane på motorvejen: Lyserød VW Lupo lavede hårde opbremsninger og kastede med tomme flasker

Horsens For abonnenter

Sag om Langelinievold er udsat til næste år: Vigtigt vidne kunne ikke afgive forklaring

Heunicke havde håndskrevne noter fra nøglemøde med i Minkkommission

Hedensted For abonnenter

Posen er rystet voldsomt i fordeling af poster i det nye byråd: Kun én beholder sin formandspost

Horsens

Kæmpe brand hos P. Olesen: Det ser værre ud, end det er, siger direktør

Ikast-Brande

Eksplosioner og gift i landsbyhave: Kendt ægtepar ramt af groft hærværk gentagne gange

Støtteparti indkalder statsminister til hasteforespørgsel: Sundhedsvæsen har brug for redningspakke

Kultur

Sommerspil fejrer 50-års jubilæum næste år: Søger skuespillere, sangere og dansere i alle aldre - også "gamle"

Horsens For abonnenter

Godt gang i salget af boliger til under to millioner: Se denne uges 16 bolighandler

Horsens

Politiet efterlyser mand med demens: Forsvundet fra undersøgelse på Horsens Sygehus

Annonce