Annonce
Hedensted

River to huse ned for at bygge ældrevenlige rækkehuse

Inden for et års tid vil de to villaer på Horsensvej 8 i Hedensted lade livet til fordel for syv nybyggede rækkehuse - og ejer Bjørn Bording Andersen har allerede skrevet potentielle lejere op til dem alle. Foto: Michael Svenningsen
Godt et år inden forventet indflytning er der allerede skrevet lejere op til syv kommende rækkehuse i hjertet af Hedensted.
Annonce

Hedensted: Mens den omfattende renovering af Horsensvej så småt er i mål med første etape, er der om et års tid også udsigt til yderligere forskønnelse i form af helt nye boliger.

I hvert fald har Bjørn Bording Andersen fået byrådets godkendelsetil at bygge syv rækkehus på 85 kvm. Den eksakte placering bliver på Horsensvej 8A og 8B, hvor der netop nu står to ældre villaer. Da de først skal rives ned, og den godt 1750 kvm store grund efterfølgende skal byggemodnes, er der dog først forventet indflytning i løbet af næste forår.

Til gengæld er man formentlig allerede for sent ude, hvis man sætter næsen op efter at skifte til adressen. Fælles for de ældrevenlige rækkehuse er nemlig, at de allerede har tiltrukket sig så stor interesse fra pensionister, at alt er forhåndreserveret.

- Jeg er selv født og opvokset i Hedensted og kan se og høre, at der er mangel på lejligheder. Meget af det, der bliver bygget, er beregnet til børnefamilier eller er i etager, så jeg tænkte, der er behov for noget til det ældre. Og med den centrale placering kunne det ikke være mere oplagt, siger Bjørn Bording Andersen.

Hver lejer får sin egen parkeringsplads, mens der ud mod Horsensvej også oprettes fællesparkering. Derudover får lejerne for ca. 8000 kr. om måneden også egen terrasse og have.

Nu bliver Horsensvej så flot, at jeg tænkte, jeg også gerne ville hjælpe lidt til med at smukkesere det samlede udtryk.

Bjørn Bording Andersen

Annonce

kan blive første af mange

Umiddelbart er konceptet med at rive ned for at bygge nyt forbeholdt de større byer, men Bjørn Bording Andersen understreger, at han naturligvis ikke kastede sig ud i projektet, med mindre han fandt det rentabelt.

Og viser den økonomiske bundlinje som forventet at holde stik, kan han sagtens se sig selv gentage kunststykket.

- Selvfølgelig er det ikke noget, jeg kommer til at kunne leve af lige med det samme. Men som udgangspunkt er det en god idé, så længe man kan finde et billigt, gammelt hus centralt, hvor det jo ikke er muligt at få en byggegrunde, siger Bjørn Bording Andersen.

Foruden de kommende rækkehuse lejer han også en god håndfuld enfamilieshuse ud i Hedensted og Løsning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

HFS rystede topholdet

Annonce