Annonce
Hedensted

Rita er nødt til at lukke sin butik efter 28 år i Hedensted: -Der er stor uvished

61-årige Rita Marie Vaadstrup Jensen har ikke ikke længere selv Partex' skæbne i hænderne. Arkivfoto: Søren E. Alwan

Det var med tunge tryk på tastaturet, 61-årige Rita Marie Vaadstrup Jensen torsdag aften skrev på Facebook, at hun lukker sin lingeri- og parfumebutik Partex i Hedensted. Det vides ikke, om hun selv får lov til at slukke lyset for sidste gang.

Annonce

Hedensted: Efter knap 28 år som ejer af lingeri- og parfumebutikken Partex på Vesterbrogade i Hedensted, slutter rejsen brat for Rita Marie Vaadstrup Jensen.

Det skriver hun selv i et opslag på sin Facebook-siden, hvor hun fortæller, at det har været det tungeste for hende at skrive.

- Jeg har igennem den sidste tid prøvet at finde en løsning, så min butik kunne fortsætte. Det er desværre ikke lykkedes for mig. Lige nu er der stor uvis (uvished, red.) omkring afslutningen af Partex. Jeg ved ikke, om det bliver mig, der kommer til at køre et ophørsudsalg, eller hvordan det kommer til at foregå, skriver Rita Marie Vaadstrup Jensen.

- Jeg har gjort alt, hvad der står i min magt, for at gøre alting så ordentligt som muligt overfor såvel kunder og leverandører.

Folkebladet har forsøgt at få en kommentar fra Rita Marie Vaadstrup Jensen, men det er endnu ikke lykkes. På cvr.dk kan man dog se, at cvr-nummeret nu er tilknyttet advokat Torben Krath i Silkeborg.

Rita Marie Vaadstrup Jensen

61 år.

Født og opvokset i Hedensted, hvor hun også i dag bor med ægtefællen Egon Jensen. Sammen har de datteren Stephanie.

Har drevet Partex på Vesterbrogade i Hedensted siden 1990.

Blev handelsstudent i 1975 og har boet i Jordan i årene 1978-1982, hvor hun åbnede egen butik med salg og import af dansk brugskunst.

Var i peroden 2000-2009 formand for Hedensted Handelsforening.

Annonce

Hundredevis af kommentarer

Hun og butikken har i en halv menneskealder været så fasttømret, at den tidligere formand for handelsforeningen i folkemunde går under navnet Rita Partex.

Den 70 kvm store butik overtog hun i slutningen af 1990. Siden har hun flere gange i avisen givet udtryk for, at Partex har opfyldt ønsket om en rolig hverdag med plads til nærværende kundekontakt.

- Af hjertet tak til alle mine trofaste kunder, som har støttet mig gennem årene, skriver Rita Marie Vaadstrup Jensen på sin Facebook-side.

- Sidst, men ikke mindst, en stor og hjertelig tak til alle mine trofaste medarbejdere gennem tiden og ikke mindst deres store indsats.

At der er tale om en butik, som gennem årene har haft kontakt med en stor del af byens borgere understreges af, at hendes opslag på Facebook allerede har fået mere end 100 nedtrykte kommentarer.

Partex er den anden butik i Hedensted inden for få dage, der melder en kommende lukning ud. Også dametøjsbutikken Gunilla på Østerbrogade har for nyligt påbegyndt ophørsudsalg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Lokal meningsmåling: S udbygger føringen - to nye partier er på vej ind i Horsens Byråd

Annonce