Annonce
Sport

Rindom varmede op til VM med sejr i Kieler Woche

Anne-Marie Rindom vandt Kieler Woche som optakt til VM til august i Aarhus. Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix

Horsens-sejleren kæmpede hold i ryggen og dårlige vindforhold, men endte alligevel med at være stærkest i finalen i laser radial.

Kiel: Anne-Marie Rindom fra Horsens Sejlklub er ved at have opbygget en god portion rutine, og den kom Horsens-sejleren til gode, da afgørelsen faldt i laser radial-klassen i Kieler Woche.

Stævnet fungerede som den sidste test, inden VM i begyndelsen af august i Aarhus Bugt. Der er her, at nationspladserne til OL i Kina bliver fordelt, så der er meget på spil til den tid.

Og Anne-Marie Rindom fik den bedst mulige optakt ved at vinde Kieler Woche. Hun vandt det afsluttende medal race, og det sendte hende til tops i et meget tæt felt.

- Jeg lå nummer tre inden medalrace, men top tre kunne ende alt fra nummer et til ni alt efter udfaldet af den sidste sejlads. Alt flaskede sig for mig. Jeg er også ved at have noget erfaring i at sejle medalrace, og jeg var måske ikke så nervøs som andre i feltet, siger Anne-Marie Rindom.

Hun brugte stævnet til at teste sig selv af bl.a. i forhold til at tackle modgang, og det lykkedes til topkarakter.

- Jeg fik et hold i ryggen, så jeg var i tvivl om, jeg var i stand til sejle på næstsidstedagen. Starten blev heldigvis udsat, så jeg nåede at blive klar. Vi havde generelt meget vanskelige forhold at sejle under, så alle blev lavede fejl undervejs, siger Anne-Marie Rindom.

Hun skal nu i gang med de sidste forberedelser frem til VM, og så skal der samtidig arbejdes på den afsluttende bachelor-opgave.

- Planen var, at den skulle afleveres inden VM, men det når jeg ikke. VM er meget vigtigt, så jeg er nødt til at koncentrere mig om det, siger Horsens-sejleren.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce