Annonce
Sejlsport

Rindom tæt på VM-titel: Fører VM før de to sidste sejladser

Anne-Marie RIndom fra Horsens Sejlklub står med gode muligheder for at blive verdensmester for anden gang i karrieren i laser radial-klassen.

Sakaiminato: Horsens-sejleren Anne-Marie Rindom er før de to sidste sejladser til til VM i Japan på førstepladsen. Med en 2.- og 5. plads sejlede i dagens to sejladser sejlede hun sig helt i front for VM-stævnet.

Dermed står hun med gode muligheder for at gentage bedriften fra 2015, hvor hun blev verdensmester. VM-guldet bliver afgjort onsdag, hvor der er to sejladser. Den foreløbige førsteplads er kulminationen på en opadgående kurve efter at have fået en uheldig VM-indledning med en tyvstart i 2. sejlads og en 28.-plads i tredje sejlads, da hun han grejnedbrud. Den dårligste sejlads må trækkes fra, hvilket i Rindoms tilfælde er tyvstarten, som medførte en 57.-plads. Anne-Marie Rindom blev europamester tilbage i maj. Også ved VM får hun hård konkurrence af europæere. Tyrkiske Ecem Güzel ligger nummer to med to point op til Rindom, mens finske Tuula Tenkanen og hollandske Marit Bouwmeester følger efter på de næste pladser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Dement blev varetægtsfængslet: - Vi har gjort, hvad vi kunne inden for lovens rammer

Annonce