Annonce
Sport

Rindom spurtede sig til VM-bronze

Anne-Marie Rindom fejrede sin bronzemedalje med en tur i vandet foran tilskuerne i Aarhus. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

Horsens-sejleren måtte gennem en følelsesmæssig rutsjetur før den tredje VM-medalje kom i hus.

Aarhus: Anne-Marie Rindom hører til i den absolutte verdenselite i OL-klassen laser radial. Det slog Horsens-sejleren endnu engang fast, da hun i det afsluttende medalrace til VM i Aarhus nærmest spurtede sig til en bronze-medalje.

Anne-Marie Rindom blev verdensmester i 205. Hun vandt VM-bronze i 2016 og OL-bronze, og nu kan hun altså føje endnu en bronze-medalje til samlingen.

Med endnu en medalje til den efterhånden store samling står det også allerede nu fast, at Anne-Marie Rindom vil høre til blandt favoritterne til at tage en medalje til OL om to år i Tokyo.

Men det holdt hårdt på hjemmebanen i Aarhus.

- Jeg er meget lettet. Jeg sejlede meget dårligt torsdag, så det var utroligt vigtigt for mig at komme tilbage, sagde Anne-Marie Rindom i minutterne efter bronzemedaljen var kommet i hus.

Efter torsdagens 33. plads var hun sendt ud af medaljekampen, men en protest vendte op og ned på stillingen, så Anne-Marie Rindom gik ind til medalrace på en tredjeplads.

- Jeg var stadig skuffet i morges, men jeg har arbejdet hårdt for det, så jeg er meget glad og lettet, sagde Anne-Marie Rindom.

Hun fik en god start på medalrace, men derefter blev hun låst inde i den tætte kamp om bronzemedaljen.

- Jeg kom fri på det andet opkryds, og det blev altafgørende, sagde Anne-Marie Rindom, der på sejladsens sidste to ben viste, hvorfor hun er blandt de absolut bedst i klassen, da hun nærmest spurtede fra konkurrenterne og punkterede spændingen om bronzemedaljen.

- Det har været noget af en rutsjebanetur det seneste døgn, men nu skal det fejres med min familie og venner, sagde Anne-Marie Rindom, der gav sig god tid til at lade sig hylde af de mange tilskuere på havnen i Aarhus.

- Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Det var dejligt at mærke den store opbakning, sagde Anne-Marie Rindom, der med sin bronzemedalje sikrede Danmark den første medalje til verdenmesterskaberne i Aarhus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Ny tennis-dille på vej: Sådan har kommunen fordelt 900.000 kroner til nye faciliteter

Annonce