Annonce
Sejlsport

Rindom frygter for OL-status

Anne-Marie Rindom jagter den tredje store titel i 2019 til EM i Portugal. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Horsens-sejleren jagter sin tredje titel i 2019 til EM. Imens diskuterer man, om laser radial skal udgå af OL-programmet.

Horsens: Anne-Marie Rindom fra Horsens Sejlklub hører til verdenseliten i laser radial-jollen. Til de seneste to World Cup-stævner har hun stået øverst på sejrsskamlen, og nu jagter hun den tredje store titel i år til EM.

Imens er Laser-jollens status som OL-båd til debat.

- Der tales om, at den kan ryge ud af programmet fra 2024. Det vil ærgre mig meget. Hvis båden ryger ud af OL, er det ikke sikkert, at jeg fortsætter med at sejle, omvendt kunne jeg godt overveje en kampagne mere, hvis laser radial også er på programmet til OL i 2024,siger Anne-Marie Rindom.

- Det er en billig båd, og det er den mest udbredte kapsejladsbåd i hele verden. Vi har behov for at have den jolle med, siger Anne-Marie Rindom.

I de kommende dage koncentrerer hun sig om kampen ude på vandet. Den foregår i farvandet ud for Portugals kyst.

- Det bliver med store bølger, og det er en ekstra udfordring, men det gælder naturligvis for alle. Jeg møder op med masser af selvtillid. Jeg har god fart i båden og haft stor fokus på at træffe de rigtige beslutninger, siger Horsens-sejleren.

- Vi er 10 både, der kan vinde, og vinderen bliver den båd, der er i stand til at gøre de dårlige sejladser til halvgode, og på den måde er i stand til at tackle modgang, siger Anne-Marie Rindom.

De to første sejladser er blevet afviklet til stævnet, og med en 2. og 3. plads i sin gruppe, har Anne-Marie Rindom fra start lagt sig i førerfeltet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fodbold

Hedensted vil drille topholdene

Danmark

Unik flyvetur i lukket luftrum: Se lufthavn fra oven

Annonce