x
Annonce
Sejlsport

Rindom blæste ud af podiet

Anne-Marie Rindom sluttede som nummer fire til VM Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Horsens-sejleren sluttede på fjerdepladsen til VM, der var præget af meget vanskelige vindforhold.

Melbourne: Anne-Marie Rindom var i de første ni sejladser til VM med helt fremme i top tre, men på den 10. og afsluttende sejlads blev hun skubbet ned på en samlet fjerdeplads.

Hendes evige rival og forsvarende olympiske mester Marit Bouwmeester vandt sin fjerde VM-titel, mens Anne-Marie Rindom foreløbig må glæde sig over to verdensmesterskaber i Laser Radial-klassen.

VM blev præget af meget vanskelige vindforhold. De første dage var der aflysninger på grund af manglende vind. Derefter satte tordenvejr en stopper for stævnet, inden sejlerne blev sendt på vandet med en vindstyrke, der var på grænsen af det tilladte.

Vinden kom også til at præge stævnets sidste sejlads. Der var planlagt tre, men det blev kun til en, da vinden døde, og på den sejlads, der blev afviklet, blev store dele af feltet fanget af et stort vindspring og deriblandt Anne-Marie Rindom.

Det kostede en tung placering, og det endte med at sende hende uden for top 3.

Sæsonens helt store mål er OL senere på året, og Anne-Marie Rindom meldte allerede før VM ud, at fokus er på OL og alt andet kommer til at fungere som forberedelse dertil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce