Annonce
Erhverv

Rikke er klar med Rita's Grill

Rikke Bilstrup har gjort sin nye grill klar. Nu venter hun blot på, at corona-restriktionerne lempes, så hun kan komme i gang med at servere grillmad. Foto: Peter Hald
Grill-pavillon er landet på Vestervangen i Brædstrup. Nu mangler indehaveren Rita Bilstrup bare grønt lys til at åbne.
Annonce

Brædstrup: Den længe ventede Rita's Grill er nu landet på sin plads i Brædstrup. Onsdag aften ankom grill-hytten og fik sin permanente placering lige ved siden af JD Byg på Vestervangen i Brædstrup.

Indehaveren Rikke Bilstrup er begejstret - både for placeringen og grill'en, der er dobbelt så stor som sin forgænger, Stationsgrillen, der lå mellem vaskeribygningen på Bredgade og frisørsalonen Hair By Gry'P.

28-årige Rikke Bilstrup har opkaldt sin grill efter sin faster Rita Bilstrup. Det var Rita, der i en årrække drev Stationsgrillen, indtil den måtte vige pladsen for den nye banesti, der munder ud i det kommende Banetorv. Stationsgrillen lukkede 30. juni sidste år, da pølsevognen blev eksproprieret af Horsens Kommune.

Der havde været snak om, at grillen måske kunne flytte over på det nye Banetorv, men da kommunen ikke kunne udpege en plads til grillen på torvet, valgte Rikke Bilstrup at tage sig en snak med JD Byg, der lynhurtigt tilbød en plads på Vestervangen.

- Og det er faktisk den perfekte placering. Lige ud til den kæmpestore parkeringsplads ved Jem & Fix. Her er der virkelig god plads, så både dem med trailere og folk i lastbiler kan komme til, siger Rikke Bilstrup.

Grillen har til huse på p-pladsen mellem JD Byg og Jem & Fix på Vestervangen i Brædstrup. En ideel placering, mener Rikke Bilstrup. Foto: Peter Hald

Hun havde arbejdet for sin faster Rita i 10 år, men nu bliver rollefordelingen lidt anderledes. Nu er det Rikke, der står som indehaver, mens Rita bliver medhjælper engang i mellem.

Derudover skal der ansættes nogle ungarbejdere, men det venter Rikke Bilstrup med at gøre, indtil hun har en åbningsdato klar.

- Lige nu er der jo corona-nedlukning, og jeg må vente med at åbne, indtil restriktionerne bliver lempet. Forhåbentlig kan det ske i løbet af marts, men det ved jeg jo ikke. Jeg vil gerne åbne på en ordentlig måde, hvor jeg kan få kunderne ind, siger Rikke Bilstrup.

Annonce

Det hele virker

Rikke Bilstrup er parat til at gå i gang.

- Jeg har tjekket udstyret her i grillen, og det virker fint. Der er plads til otte siddende gæster, og jeg satser på at bygge et halvtag med bænke ved siden af, fortæller hun.

Menu-kortet bliver stort set det samme som i Stationsgrillen: Steff-Houlberg-pølser, burgere, kylling og også sandwich.

- Jeg laver ikke ret meget om på menuen. Jeg tror, at kunderne gerne vil have det, de er vant til, siger den nye grillejer.


Jeg laver ikke ret meget om på menuen.

Rikke Bilstrup


Selve grill-pavillonen har været vidt omkring. Oprindelig stod bygningen i Ringkøbing, men så landede den på Østre Allé i Brande, hvor den blev kendt under navnet Tulip TimeOut-grillbaren. Den lukkede i Brande i 2017 og stod tom, indtil Rikke Bilstrup købte den, og nu får den nyt liv igen.

Menuen bliver den velkendte med burgere, pølser, kylling, pommes frites og sandwich, understreger Rikke Bilstrup. Med 10 års erfaring i branchen kender hun kundernes smag ganske godt. Foto: Peter Hald
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce