Annonce
Horsens HK

Ricka Gindrup spiller uden korsbånd

Ricka Gindrup forsøger at spille ligahåndbold uden korsbånd i venstre knæ. Foto: Peter Leth-Larsen.
- Jeg vil meget gerne undgå et års pause for anden gang i min håndboldkarriere, siger HH Elites stærke stregspiller.

Horsens: Ricka Gindrup er løbet ind i sin anden korsbåndsskade, men sensationelt tyder alt på, at hun kan spillere videre uden korsbånd.

Det gjorde HH's svenske stregspiller Märta Hedenquist, og det har eksperter sagt, at det kan Ricka Gindrup også gøre. Skaden er i venstre knæ, samme sted som sidst.

- Jeg havde en korsbåndsskade i februar 2016 og holdt et par pause og blev opereret. Jeg er 27 år. Hvis jeg skal holde en ny pause på et år, er min håndboldkarriere nærmest slut. Det kan jeg ikke holde ud at tænke på, så jeg er klar til at spille uden korsbånd, siger Ricka Gindrup.

- Da jeg var skadet sidst, gik der lang tid, før jeg opdagede, at det var en korsbåndsskade. Jeg lytter til eksperterne og lytter til min krop, og jeg håber, det lykkes, siger Ricka Gindrup.

Hun kom til Horsens før denne sæson fra Sønderjyske.

- Nu må vi se, hvordan det arter sig, siger HH-træner Lars Frederiksen. Jeg kan endnu ikke sige, om hun kan spille den første kamp mod Aarhus United.

Lars Frederiksen har trænet intenst med sine spillere og er kommet langt. Det viste fredagens træning i Dagnæshallen, især kan HH's fans glæde sig til at se den svenske landsholdsspiller Daniela Gustin, der lavede mål af en kaliber, vi ikke har set i Horsens-trøjerne.

- Daniela er skrap til at rykke ind fra fløjen og scorede på hopskud, afslører Melissa Petrén.

- Vi går ydmygt til værks, siger Lars Frederiksen. Vi har et hold, der ikke er vant til at vinde, og arbejder med at gøre tingene meget simpelt, så alle forstår deres opgaver.

- Jeg påvirker hierarkiet via de opgaver, spillerne får, og jeg forsøger at give dem opgaver, der passer til det, de kan, f.eks. har vi mange dygtige til duelspil og gennembrud. Vi skulle gerne nå så langt, at vi kan spille med om sejren i to af de tre første kampe hjemme mod Aarhus United og Aalborg, siger den nye træner.

Amalie Wichmann sidder stadig ude med sin skade, mens de øvrige er ved at komme i omdrejninger.

HH Elite har træningssamarbejde med Silkeborg-Voel 30. december kl. 9-11.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Her er der ingen jubel over fremskudt genåbning: - Det var på høje tid

Annonce