Annonce
Brædstrup

Revyhold øver fra tidlig morgen til sen aften: Løkke og Trump får en tur i revy-maskinen

Christina Astrid er med på Pejseshow igen i år. Her øver hun på et nummer, som handler om en rimelig uduelig tryllekunstner. Foto: Morten Pape
Skuespillerholdet på Pejseshowet arbejder på højtryk inden premieren på fredag. Opskriften er den gode gamle med masser af musik, gode grin og ikke mindst et par stikpiller til magtens mænd.

Brædstrup: Der bliver ikke ruttet med oplysningerne om dette års Pejseshow, når man spørger producent Mikkel Schrøder, hvad der har været at grine af i årets løb. Det meste er nemlig hemmeligt inden premieren fredag 6. september.

Lidt presset vil han dog godt røbe, at der nok kan gå hen at falde et par bemærkninger i revyen om Trumps købsplaner for Grønland og ikke mindst kampen i Venstre mellem Lars Løkke Rasmussen og Kristian Jensen. Politik vil dog ikke fylde alt i årets Pejseshow, der har titlen 'Pejsen skyder på det hele'.

- Pejseshowet er vokset og har udviklet sig i de sidste tolv år, så derfor holder vi også fast i den form, som folk kender, med musik og humor. Det forhindrer os dog ikke i at prøve nye ting, for der skal også være noget, som gør det interessant at komme efter, siger Mikkel Schrøder i en kort pause under prøverne.

Annonce

Årets Pejsehold

Årets Pejseshow - "Pejsen skyder på det hele" løber fra fredag 6. september til og med lørdag 16. november.

Skuespillere:
Christine Astrid
Mikkel Schrøder
Gordon Kennedy
Sara Gadborg

Producent:
MBM Productions ved Mikkel Schrøder

Instruktion:
Donald Andersen

Koreograf:
Christine Astrid

Musik:
Kapelmester - Rasmus Friis Tvørfoss
Guitar - Jønne
Keys - Jason J. Dove

Forestillingsleder:
Allan Lauridsen

Gadborg afløser Heick

Skuespillerne Christiane Astrid, Gordon Kennedy, Mikkel Schrøder og Sara Gadborg har øvet de sidste to uger på at få årets Pejseshow op at stå. Den sidste sketch blev skrevet natten til mandag, og hver dag øves der fra klokken syv til 24 for at få showet helt perfekt til premieren.

Sara Gadborg er med på revyholdet for første gang - som afløser for Annette Heick. Oprindelig var tanken, at den plads skulle gå til Vicky Berlin, men hun fik et tilbud, hun ikke kunne sige nej til.

- Sara er til gengæld en fuldgod erstatning. Hun er uddannet sanger og skuespiller og har også komikken i sig. Så hun passer perfekt ind. Det kan folk godt glæde sig til, siger Mikkel Schrøder.

Vild med musik og show

Sara Gadborg har spillet et hav af roller på teater og i musicals, og hun har netop fået gode anmeldelser for sine præstationer i musicalen Ghost. Hun ser frem til at stå på scenen i Teatersalen på Pejsegården.

- Jeg bliver altid vildt nervøs, hver gang jeg skal på. Det skyldes, at jeg er meget perfektionistisk, og jeg vil gerne levere det bedste for publikum, siger Sara Gadborg.

Perfektionismen har derfor tit været sat på prøve under forberedelserne til Pejseshowet, hvor alt laves fra bunden, og der sker løbende ændringer hele tiden.

- Så jeg har lige skulle vænne mig til arbejdsgangen, som er væsentlig anderledes her i forhold til en musical, hvor alt er skrevet på forhånd. Til gengæld arbejder jeg sammen med nogle super dygtige skuespillere, som også kan det musikalske, og det er jeg som primært sanger rigtig glad for. Blandingen her - med musik og show - er vildt fed og lige mig, siger Sara Gadborg.

Årets Pejseshow løber af stablen fra fredag 6. september til og med lørdag 16. november.

Mikkel Scrøder og Christine Astrid har haft en travl sommer, hvor de er blevet gift og spillet i Rottefælden i Svendborg. De håber derfor begge to for en mere rolig periode sammen med deres søn på halvandet år, når forestillinger på Pejsegården begynder. Foto: Morten Pape
Donald Andersen er også i år instruktør på Pejseshowet i Brædstrup. Foto: Morten Pape
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce