Annonce
Hedensted

Revy udvikler sig med byrådet: Instruktør har været på overarbejde

Bente Rode spiller borgmester Kirsten Terkilsen i Julle-Revyens nummer "Det lette valg". Nummeret har taget en ny drejning efter valget til byrådet. Foto: Hotel Juelsminde Strand

Julle-Revyen er i hælene på den politiske udvikling og har omdøbt nummeret "Det lette valg" med Kirsten Terkilsen til "Det svære valg" efter magtskiftet på valgnatten.

Annonce

Juelsminde: Erik Vestergaard havde god grund til at følge nøje med i kommunalvalget i Hedensted tirsdag aften.

Han er instruktør på Julle-Revyen, som havde premiere fredag i sidste uge, og som indeholder flere lokalpolitiske numre, heriblandt valgnummeret "Det lette valg" med borgmester Kirsten Terkilsen.Efter valgnatten, hvor Socialdemokratiets Kasper Glyngø løb med flertallet, har revyen omdøbt nummeret til "Det svære valg".

- Valget viste sig jo ikke at være så let, så det er en lidt gal og skuffet Kirsten Terkilsen, der vil være på scenen i denne uge, siger instruktøren.

 
Annonce

Vågnede til en overraskelse

Magtskiftet kom bag på Erik Vestergaard. På valgnatten gik han i seng ved et-tiden, fordi meddelelsen på tv var, at Kirsten Terkilsen nok ville blive siddende.

- Det blev sagt ret skråsikkert, men jeg skal hilse og sige, det var noget andet, jeg stod op til onsdag. Jeg tænkte hold da kæft en udfordring. Nu må vi straks gennemgå teksterne med en tættekam, siger Erik Vestergaard.

Annonce

Har klippet til efter midnat

Han og Peer Ødegaard har også omskrevet nummeret "Scene Nyheder", som involverer videoklip med flere af de lokale kandidater og politikere. Den nye klipning af sekvenserne trak ud til efter midnat onsdag.

Torsdag morgen fortsatte revy-arbejdet, og senere på eftermiddagen, inden det første af ugens tre shows, skal Erik Vestergaard og skuespillerholdet så mødes for at øve de nye replikker.

- Det skal nok lykkes det hele. Ændringerne sker i numre med cue cards (stikordkort, red.), og så meget nyt er der heller ikke, siger instruktøren torsdag middag.

Annonce

Spændt på reaktionen

Han havde op til premieren meldt ud, at revyen ville udvikle sig med valget. Nu er han spændt på at se, hvad folk siger til udviklingen.

- Jeg glæder mig til at se publikums reaktion på numrene, der har taget en anden drejning, siger han.

Billetter til torsdag kan købes via Hotel Juelsminde Strand. Fredag er udsolgt. Til lørdag er der stadig nogle få billetter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce