Annonce
AC Horsens

Retur til AC: Ludwig vil have en lederrolle

Alexander Ludwig har tidligere været anfører i AC Horsens. Nu er han igen udset til at indtage en lederrolle på holdet i første omgang som styrmand i forsvaret. Foto: Henning Bagger/Scanpix
- Jeg kan hurtigt finde mig til rette i AC Horsens' forsvar igen, siger Alexander Ludwig.
Annonce

Horsens: Alexander Ludwig var hurtig til at finde sig til rette, da han onsdag første gang trænede med i AC Horsens. Efter et år hos OB var han tilbage på Langmarksvej og denne gang på en fire-årig kontrakt.

- Det bedste for mig var at komme tilbage til AC Horsens. Jeg var ved at komme i overskud i OB, og jeg vil gerne have en større rolle på det hold, jeg spiller på, og det kan jeg få ved at skifte til AC Horsens, siger Alexander Ludwig.

Han var med i anførergruppen i forrige sæson, og den naturlige lederskikkelse i forsvaret, og det er den sidstnævnte rolle, som han nu skal indtage som afløser for Sivert Heltne Nielsen.

- Jeg vil gerne være med til at sætte mig præg på AC Horsens. Vi har haft en god dialog omkring tingene med OB og AC Horsens, og jeg ser frem til at bygge videre på det, som holdet har leveret i de seneste fire kampe, siger forsvarsspilleren.

Han fik en del af sit ophold i OB slået i stykker af en knæskade, og mens han sad ude, blev han overhalet af andre i den fynske superligatrup.

Annonce

Et godt match

Nu er han tilbage i AC Horsens, og under manager Bo Henriksens vinger, og på første træningsdag kunne han hurtigt konstatere, at øvelserne er mange af de samme som for et år siden.

- Jeg ved, hvad Bo Henriksen står for, og vi er et godt match. Der er som altid power i træningen, og jeg er sulten efter vise mit værd, siger Alexander Ludwig.

Han kan få comeback AC-trøjen på mandag, når AC Horsens møder AGF.

- Der er kommet nogle dygtige spillere til, siden jeg var i klubben sidst. Dengang var vi skræmmende på dødbolde og havde mange høje spillere. Nu er der lidt flere boldspillere, men udgangspunktet er stadig det samme: Alle skal sætte holdet over det individuelle. Det er skal være vores styrke, siger Alexander Ludwig.

Han forventer hurtigt at finde sig til rette i AC Horsens' defensiv.

- Jeg er god til at tilpasse mig, så det skal vi nok får styr på meget hurtigt, siger Alexander Ludwig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Heftig debat om skattestigning: Fra "Hvor er logikken?" til "Giv den nu et ordentligt hak op"

Danmark

Se billederne: Mette Frederiksen og Bo Tengberg er blevet gift på Møn

Annonce