Annonce
Odder

Retroen Genbrug flytter

Alle håber på, at der bliver plads til værksteder, når Retroen Genbrug flytter til nye lokaler i begyndelsen af det nye år. Billedet her er fra den nuværende butik. Arkivfoto: Søren E. Alwan
KFUM's Sociale Arbejde har købt nye bygninger på Rønhøjvej.
Annonce

Odder: Efter otte år i lejede lokaler på Skovdalsvej flytter Retroen Genbrug til nye lokaler i begyndelsen af 2020.

Det fortæller lederen af styregruppen, Anne Bonefeld, som sammen med resten af styregruppen længe har vidst, at KFUM's Sociale Arbejde skulle ud og finde nye lokaler. Faktisk ophører lejemålet på den nuværende adresse 1. juni.

- Nu er det endelig lykkedes os at finde egnede lokaler, nemlig på Rønhøjvej 10, som senest har huset Prowood. Og denne gang flytter vi permanent ind, idet KFUM's Sociale Arbejde i Danmark har købt bygningerne, fortæller hun.

Anne Bonefeld ved endnu ikke, hvornår flytningen sker, idet der skal foretages en del forbedringer på bygningerne på Rønhøjvej. Blandt andet skal der sættes nye porte i bygningen, ligesom opvarmningen skal forbedres.

- Men så er det jo godt, at vi har vores lejemål på Skovdalsvej et godt stykke ind i det nye år, siger lederen og understreger, at alt kører som normalt i genbrugsbutikken på nuværende tidspunkt.

- Selvfølgelig vil vi holde et kæmpe flytteudsalg, når tiden er inde. Men vi kommer ikke til at sælge alt ud og begynde forfra. Vi skal jo pleje vores kunder hele tiden, siger hun.

Retroen Genbrug

Genbrugsmarked drevet af frivillige i bygninger på Skovdalsvej 27 i Odder. Fra næste år på Rønhøjvej 10 i Odder.

Bag markedet står KFUM’s Sociale Arbejde i Danmark. Overskuddet går til bl.a. en familieklub, hvor familier mødes og hygger sig, mens de laver mad. Det foregår i dag i Odder Kommunes familiehus på Bronzealdervej.
Retroen Genbrug har åben mandag kl. 15-18, torsdag kl. 15-18 og lørdag kl. 10-13.

Annonce

Klub og værksteder

En par af de ting, som Anne Bonefeld håber, der bliver plads til på Rønhøjvej, er et lokale til den lokale familieklub samt forskellige værksteder.

KFUM's Familieklubber eksisterer over hele landet, og i Odder har de hidtil haft til huse i Odder Kommunes Familiehus på Bronzealdervej. Ideen med klubben er at give familier er form for fællesskabfølelse ved, at familierne laver mad sammen og siden hygger. Fem-seks familier har hidtil deltaget i klubben, ligesom tre-fire frivillige søger for at de praktiske ting er i orden.

- Klubben er god, men det ville være dejligt, hvis man kunne mødes der, hvor Retroen også holder til. Så det vil vi arbejde på at gøre muligt. Desuden håber vi, at der bliver plads til forskellige værksteder på Rønhøjvej. Både værksteder til vores cirka 40 frivillige og måske nogle, vi kan tilbyde andre at bruge, siger Anne Bonefeld.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted

Nyt DM løb venter på Ib Kragh

Annonce