Annonce
Horsens

Restaurantchef: Trods landsdækkende shitstorm og kædelukninger er vi her heldigvis endnu

Foto: Morten Pape

Jensens Bøfhus i Horsens runder 25 år. Grønne tal dominerer stadig i den lokale kæderestaurant på Åboulevarden - en vigtig pointe oven på nedskæringer i kæderegi, lukninger og shitstorm, siger stedets restaurantchef, Daniel Sonny Sørensen.

Horsens: I den oprindelige toldbod, på Jensens Bøfhus i Horsens, er man i gang med at gøre klar til dagens rykind af gæster.

Det virker stabilt, når man gør entré på stedet - samme rutiner - samme procedurer fra man kommer, til man går; frokostbøffer, salatbar, rejecocktails og bananaspilt.

Men gennem årene er det gået både op og ned for Jensens Bøfhus-kæden, og det har påvirket den lokale Horsens-afdeling på Åboulevarden, der 16. december kan se tilbage på 25 år som restaurant i byen med gennemgående grønne tal på bundlinjen, lyder meldingen fra stedets restaurantchef, Daniel Sonny Sørensen.

- Selvom vi i Horsens ikke har haft økonomiske problemer, skaber det uro, når koncernen overordnet set står med store udfordringer - senest et gennemgribende underskud, hvor man i år har lukket en række restauranter.

- Men her i Horsens leverer vi fortsat varen. Det har trods alt givet den fornødne ro for mig og mit team til at kunne koncentrere os om det vigtigste i vores hverdag - at give kunderne en god oplevelse, siger Daniel Sonny Sørensen.

Når vi spørger, om folk er tilfredse, giver det lynhurtigt en fornemmelse af, om vi leverer varen. Og så er vi tilbage til glæden ved at skabe glæde.

Daniel Sonny Sørensen
Jensens Bøfhus på Åboulevarden runder 16. december 25 år - 25 år med op- og nedture i kæderegi - men lokalt har man hele vejen leveret plus på kontoen, fortæller stedets restaurantchef Daniel Sonny Sørensen. Foto: Morten Pape

Dna for alle

Daniel Sonny Sørensen, der er fra Lund, har været en del af den lokale restaurant, siden han var 17 år og her blev ansat som opvasker i restauranten.

I dag er han 30 år, uddannet bankrådgiver og har arbejdet som sådan i København i tre år, inden han fik "hjemve" og søgte tilbage til Jensens Bøfhus i Horsens. Her blev han ansat ind i samme stilling, som han forlod - som chefvært i restauranten.

I maj sidste år blev han tilbudt stillingen som restaurantchef.

- Det er stedets dna med hurtige deadlines og rummelighed, der tiltaler mig. Her er plads til alle fra børnefamilier, folk i arbejdstøj til selskaber og festklædte mennesker samt veninderne, der gerne vil hyggesludre i to til tre timer. Og så er der ikke langt mellem smilene, siger Daniel Sonny Sørensen.

- Det tilsammen er indbegrebet af Jensens Bøfhus. Her er virkelig plads til alle, og det passer bare rigtigt godt til Horsens. Her er et afslappet miljø, og det er noget, mange kan lide. Sådan har det altid været, siger Daniel Sonny Sørensen, ligesom menuerne bananasplit, rejecocktail og hitmageren frokostbøffen, ifølge restaurantchefen, heller aldrig går af mode, forklarer han.

Frokostbøffen med råstegte kartofler er, ifølge restaurantchefen, stadig et af de største hits blandt gæsterne. Foto: Morten Pape
Annonce

Kom igennem hårde år

Det har dog været ved at gå helt galt for kæden, understreger Daniel Sonny Sørensen, da man for år tilbage troede, at vejen frem var total fornyelse.

- Heldigvis er det fortid nu. For det, folk i virkeligheden gerne vil have, er det velkendte - og inden for de rammer, kan vi så forny os - blandt andet i måden, vi præsenterer produkterne på, siger Daniel Sonny Sørensen.

Også kædens shitstorm på de sociale medier i 2014, husker han tydeligt. Her fik Jensens Bøfhus rettens ord for, at en lokal fiskehal og restaurant i Sæby ikke måtte bruge "Jensens" som sit varemærke og skulle betale 200.000 kroner til Jensens Bøfhus for krænkelse af varemærkerettigheder.

- Det udløste megen vrede på de sociale medier, og fra den ene dag til den anden gik døren bare ikke så ofte længere. Det var rigtigt hårdt og frustrerende. Vi var ramt, omend vi lokalt jo naturligvis ikke var involveret. Efter en periode begyndte det igen at vende, og vi kunne ånde lettet op, fortæller Daniel Sonny Sørensen.

I dag lever stedet atter højt på kundeniveauet med en især fyldt restaurant hen over weekenderne.

- 65 procent af vores kunder er stamgæster. Det er vi ret stolte af, siger Daniel Sonny Sørensen.

- Men i bund og grund har vi jo også ret fair priser, og så er vi faktisk også ret rare herinde, 35 engagerede ansatte, lyder det fra restaurantchefen med et smil.

I 2015 blev tilfredshedsgarantien, der i dag hedder " God bøf eller gratis" indført. Den del, håber Daniel Sonny Sørensen, er kommet for at blive.

- Når vi spørger, om folk er tilfredse, giver det lynhurtigt en fornemmelse af, om vi leverer varen. Og så er vi tilbage til glæden ved at skabe glæde - de gode oplevelser, siger Daniel Sonny Sørensen.

Sommeren er generelt stedets højsæson sammen med julemåneden, som man også som tidligere år, ifølge Daniel Sonny Sørensen, forventer leverer godt og grønt i budgetterne.

Stedets jubilæum blev markeret i november med særlige rabatter på børneretter.

Plads til at være og hyggelige rammer er blandt stedets fokuspunkter. Foto: Morten Pape
Specielt i weekenderne løber personalet ekstra hurtigt - her er der fortsat godt fyldt op med gæster - året rundt, forklarer Daniel Sonny Sørensen. Foto: Morten Pape
25 år efter åbningsdagen kører det fortsat godt for Jensens Bøfhus på Åboulevarden 129, der ligger i byningerne for byens tidligere toldbod. Foto: Morten Pape
Annonce
Erhverv For abonnenter

Borgmester smider bombe i sag om omstridt omfartsvej: Forventer at kunne gå i gang med vejprojekt til december

Danmark

Fredagens coronatal: Næsten 4,5 millioner danskere har fået mindst ét stik med corona-sprøjten

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Drømmescenariet der blev til virkelighed: Kom med ind i Horsens' nye vartegn

Horsens For abonnenter

Så faldt hammeren i sag om dick pics og blufærdighedskrænkelser: 35-årig dømt til anbringelse på ubestemt tid

Horsens

Min eksmand synes, vores børn får for meget junkfood hos mig - kan han bestemme over det?

Hedensted For abonnenter

Simon er snart SOSU-assistent: Folk spørger, hvorfor jeg vil tørre andre bagi. Men hvad nu, hvis det var mig selv?

Hedensted

Ny butik: Rune og Jill sælger vin fra Italien fra en ombygget garage i Hedensted

Horsens For abonnenter

Fra Junivej til Agerbakken: 18 boliger har skiftet hænder

Horsens

Se video fra Marys besøg i Horsens: Særligt én studerende havde sommerfugle i maven

Horsens

Se Regitzes smukke buket til kronprinsesse Mary: Jeg blev da lidt starstruck, da jeg fik opgaven

AC Horsens For abonnenter

Nu venter VB i 1/8-finalen: AC Horsens' historiske pokaltriumf kastede disse fem tillægsgevinster af sig

Odder

Nye Borgerlige har fundet spidskandidat: Vil skifte livet som sofapolitiker ud med en stol i byrådet

Horsens For abonnenter

Efter pres fra Venstre: Nu bliver det gratis at gå på tønden i midtbyen

Horsens

Se videoen: Nu er Mary kommet til Horsens

Annonce