Annonce
Debat

Replik til Martin Ravn: Altså magen til klynkeri skal man da lede længe efter

Annonce

Læserbrev: Martin Ravn (V), formand for plan- og miljøudvalget i Horsens Byråd, beklager i flere sørgmodige vendinger i Horsens Folkeblad (27. juni, red.), at han ikke må tale med medarbejderne i forvaltningen, ja, han er faktisk blevet nægtet det, hvilket jo lyder grumme alvorligt, men er det nu også sådan?

Ole Lund. Privatfoto

Man kan som almindelig borger nogle gange tænke: Hmmm, er vi gået ind i agurketiden, og har byens folkevalgte formand for plan- og miljøudvalget ikke andet at sige end sådan en gang eklatant sludder?

Martin Ravn ytrer sig på en måde, som klart leder en læser hen på en historie om den lille dreng, som stortudende er blevet nægtet at spise is til morgenmad. Altså magen til klynkeri skal man da lede længe efter.

Martin Ravn ønsker, at forvaltningen skal give ham nogle særlige favorable oplysninger om forhold, der angår det udvalg, han er formand i, så han alene kan drage fordel af det. Det er altså uskønt at se på.

Det er tydeligt, at hr. Martin Ravn ønsker at sætte dagsorden for det kommunale samarbejde og vil bestemme, hvad der skal på dagsordenen, men Martin Ravn ved jo godt, at sådan er kommunikationen jo ikke i det daglige arbejde.

Og nu er det jo ikke en ministerpost, hr. Martin Ravn besidder, men en formandspost i vores by, og måske hr. Ravn lige skulle spise brød til og komme ned fra sin egen lille piedestal.


Martin Ravn er valgt på helt lige vilkår med andre i byrådet og selvfølgelig skal og er der ens oplysninger til alle, som arbejder i de forskellige udvalg.

Ole Lund


Martin Ravn er valgt på helt lige vilkår med andre i byrådet og selvfølgelig skal og er der ens oplysninger til alle, som arbejder i de forskellige udvalg, så vidt vi helt almindelige borgere kan læse os til.

Martin Ravn ønsker at udstille sig som noget særligt, måske fordi det snart er valgår, eller slet og ret bare fordi han ønsker omtale, og så da pyt med, at den er dårlig og temmelig dilettantisk, for det er den.

Han fremstiller forvaltningen med kommunaldirektør Peter Sinding Poulsen i spidsen som nogen, der slet ikke vil samarbejde med Martin Ravn og V, men er det nu rigtigt?

Seriøst ved vi jo godt som helt almindelige borgere, at det ikke passer, og som Peter Sinding Poulsen så ganske rigtig anfører, bliver Martin Ravn jo orienteret på lederniveau før alle møder.

Martin Ravn beklager sig over, at borgmester Peter Sørensen helt sikkert ved mere, end han gør om arbejdet i forvaltning m.v., og ja, men måske hr. Martin Ravn ikke selv ved det, men så er der altså forskel på en borgmester og en udvalgsformand, bare sådan lige, hvis hr. Ravn slet og ret har glemt det her i sommerheden.

Altså længe leve agurketiden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted

Skoleleder: Der er brug for bedre corona-kommunikation til tosprogede familier

Annonce