Annonce
Læserbrev

Replik til 'I øvrigt mener jeg'-bidrag: Jeg siger føj. Uforskammet sammenligning

Jeg håber, du ved, at man allerede fra to-års alderen er præget.

Læserbrev: Først vil jeg sige avisen tak for en sober, omfattende oplysning om corona og for alsidig og vekslende oplysninger om det område, vi lever i, og ikke mindst viden om hele verden i sektionen Danmark. Avisen har aldrig været bedre.

I avisen 21. marts er der et alvorligt indlæg fra Bent Riis ("Alle mennesker kan slå ihjel", red.). Et indlæg, man må chokeres af.

Et sygt menneske bliver halshugget efter at være dømt til døden i 1892, fordi han ville have lov at slå et menneske eller flere ihjel.

Han havde prøvet 10 gange uden held. Ofrene blev skadet for livet og kunne ikke gå ned på kommunen og få pension. De måtte tigge, til de døde, og leve med frygtelige smerter og angst.

Hvis hr. Bent Riis ville prøve at se på årstallet - mere end 100 år siden. Vi havde ikke psykiatriske afdelinger, vi havde ingen medicin og ingen reel viden om sindssygdom. Alt kom først mange årtier efter.

Hvordan kan du, Bent Riis, sidde og sammenligne med kristne og muslimske unge mennesker, der har levet i Danmark og fået alt i hoved og r..?

Uden modkrav har de fået pasning, omsorg fra samfundet og tilbudt al den uddannelse, de kunne ønske. Hvis nogen har svigtet dem, er det deres forældre.

Hvordan kan sådanne mennesker sidde her i Danmark og se og høre om kalifatet, der forudsætter, at en masse muslimer skal slås ihjel, og senere skal alle kristne i hele verden?

Hvor har de fået penge fra til luksusrejsen derned?

De personer, der har avlet, har været til stede i områder, hvor man drev uskyldige mennesker ind på sportspladser for at dræbe dem og bagefter jublet og skreget og kørt rundt i biler med våben.

Hvordan kan sådanne mennesker se på, at uskyldige mennesker tvinges til at grave underjordiske gange for at sikre dem og andre mordere?

Hvordan kan sådanne mødre overleve, at andre fredelige kvinder drives ned under jorden, voldtages, pines og dræbes, medens de græder, for hvad er der sket deres børn, hvor er deres familie?

Uden skam i livet kræver de nu hjælp, fordi deres vanvid ikke sejrede.

De skal fratages deres danske statsborgerskab omgående. Deres børn skal have lov til at blive hos de mødre, de har været sammen med hele deres liv, og som de har set lykkelige, glade, syngende og råbende, når helt uskyldige mennesker blev pint og dræbt.

Vil du virkelig kræve, at de børn fratages deres dejlige mor og skal plantes i et land, de ikke kender, hvor sproget ikke er deres moders milde stemme?

Skal de på psykiatrisk afdeling hele livet for at beskytte os mod dem, eller skal de til et land, de hader?

Jeg håber, du ved, at man allerede fra to-års alderen er præget.

Jeg siger føj.

Uforskammet sammenligning.

Tag ned og vær en god onkel til disse personer. Vi skal sende folkepensionen til dig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce