Annonce
Debat

Replik til DF fra Nye Borgerlige: Magtarrogance er aldrig godt og slet ikke for andre folks penge

Rune Mikkelsen. Arkivfoto: Elisabet D. Hyttel

Læserbrev: Opfordringen fra Nye Borgerlige må være, at vælgerne forhåbentligt gennemskuer, at det for DF ikke længere handler om at positionere sig som et klart alternativ til en socialistisk ledet kommune, men derimod at klamre dig til de taburetter, som de brugte til at sikre en socialdemokratisk borgmester i Hedensted. Uanset om det er gavnligt for borgerne eller ej.

Landspolitisk gennemskuede vælgerne Dansk Folkepartis flirteri med venstrefløjen. Forhåbentligt vil vælgerne i Hedensted og omegn gøre det samme.

For det skriger da til himlen, når Dansk Folkeparti på forhånd erklærer (i læserbrevet "I Hedensted Kommune skal vi have en kommunal service i top", red.):

"Hedensted Kommune er en af landets billigeste drevet kommuner målt på antal af borgere, og det skal vi være tilfredse med. Men at tro, at vi kan gøre det endnu billigere, det er utopi."

Dansk Folkeparti afviser altså på forhånd, at der findes løsninger og metoder, som er bedre end dem, som allerede anvendes i Hedensted Kommune. Med andre ord: Den socialdemokratiske borgmester - samt administration - gør det perfekt, og Dansk Folkeparti ønsker ikke at lære af andre. Vi er tilfredse med alt!

Magtarrogance er aldrig godt og slet ikke for andre folks penge.

Nye Borgerlige vil garantere vælgerne, at vi altid vil være nysgerrige på metoder og løsninger, som kan være til gavn for borgernes og kommunens økonomi.


Ingen er perfekte, og når man skal lave service for tvangsudskrevne midler, er man særligt forpligtet til at sikre mest mulig service for skatteborgernes penge.

Rune Mikkelsen


Ingen er perfekte, og når man skal lave service for tvangsudskrevne midler, er man særligt forpligtet til at sikre mest mulig service for skatteborgernes penge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

SuperBrugs øgede overskuddet

Kultur

Stor Horsens-festival opgiver 2021: Der er en grænse, og den er nået, siger arrangør

Annonce