Annonce
Læserbrev

Replik til Andreas Boesen og Niels-Peter Bøgballe: Lad os nu holde os til fakta - også i Socialdemokratiet

Asfalten var jo bestemt på forhånd med socialdemokraternes 14 mandater. Der var jo ingen grund til at tage debatten i byrådssalen. Derfor er der magtfuldkommenhed i Horsens Kommune.

Læserbrev: Socialdemokraterne tvister sandheden, når de påstår, at de Konservative stemmer nej til flere parkeringspladser i midtbyen (læserbrevet "Esben Hedeager siger ét, men stemmer noget andet", red.)

De Konservative i Horsens Byråd stemmer ikke nej til flere p-pladser i Horsens midtby.

Vi stemmer nej til at bruge borgernes penge på unødig asfalt, der nok snart skal opbrydes igen, hvis flytningen af Horsens HF & VUC bliver, som de planlægger.

Hvis Horsens HF & VUC's plan holder, skal byggeriet starte i efteråret 2022, - dvs. socialdemokraternes nye asfalt skal kun ligge i to år for så at skulle fjernes igen. To år!

På VIA i Horsens og på Dokken og havneøen i Aarhus har de haft grusparkering i rigtig mange år. Her har grus været den foretrukne belægning, og det er pladser som i Horsens, hvor byggeretterne ikke er solgt endnu, og som er midlertidige.

Det er da sund fornuft at tænke sig om og bruge ressourcerne på noget, der ikke skal fjernes igen. Det var derfor, vores indspark var "brug nu pengene på et blivende parkeringshus".

Det vil komme borgerne i Horsens til gavn også, når Campus er færdig.

Det er dårlig planlægning, at parkeringshuset ikke er indtænkt på Campusgrunden eller på et areal, der allerede nu ville kunne tages i brug til blivende parkering.

Efter at have søgt aktindsigt i udbuddet af arbejdet vedr. parkeringspladsen, kan vi konstatere, at asfalten var bestemt på forhånd.

Tilbud fra den entreprenør, der næsten er færdig med arbejdet, er afgivet 10. marts - dog med forbehold for byrådets godkendelse (byrådsmødet, hvor asfalten blev godkendt, var 27. marts).

Men hvis det ikke skulle være en asfaltplads, skulle hele udbuddet have været trukket tilbage, og et nyt udbud laves, da det er to vidt forskellige opbygninger, der skal laves til henholdsvis grus- og asfaltparkering.

Så hvis hele udbuddet skulle gå om, og der ikke skulle være asfalt på pladsen, kunne pladsen ikke være klar til åbningen 1. juni - det ville Socialdemokraterne nok ikke have brudt sig om!

Så kære socialdemokrater: Asfalten var jo bestemt på forhånd med socialdemokraternes 14 mandater. Der var jo ingen grund til at tage debatten i byrådssalen.

Derfor er der magtfuldkommenhed i Horsens Kommune.

Esben Hedeager. Arkivfoto: Morten Pape
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce