Annonce
Debat

Replik: Politiske resultater skabes i samarbejde og gensidig respekt og ikke ved kun at råbe højt og være larmende

Ole Lund. Privatfoto
Annonce

Læserbrev: Nye Borgerliges Søren Lind Jensen har igennem et stykke tid her i avisen været fremme med en voldsom kritik af byrådet i Horsens, og man sidder jo næsten med fornemmelse af, at det er det rene ragnarok i byrådet, hvad angår tone, retorik, faglighed og beslutninger.

Nu er det så, at jeg som byrådskandidat for DF kan berolige alle læsere, som ikke har fulgt byrådsmøderne online, at forholdene på ingen måde er som beskrevet af ham.


Der hersker en generel god tone, en god retorik, en stor faglighed, og ja, beslutningerne vedtages som altid af et flertal.

Ole Lund


Der hersker en generel god tone, en god retorik, en stor faglighed, og ja, beslutningerne vedtages som altid af et flertal.

Selvfølgelig har man som lytter og seer til byrådsmøderne set en til tider noget anstrengt kommunikation, og enkelte svipsere er jo forekommet, som bl.a. da et medlem forlod et igangværende byrådsmøde, men det er jo sådan, politik også er.

Den helt store forskel på Nye Borgerlige (NB) og DF er den økonomiske politik. NB ville spare 80 mia. kr. på de offentlige udgifter, som skulle bruges til skattelettelser, og NB ønsker definitivt at gøre op med den danske velfærdspolitik, og NB indrømmer blankt, at det giver social og økonomisk ubalance i vores samfund.

Vi er mange, som er glade for, at NB slet ikke nåede at få stillet forslag til finansloven, og årsagen til det var, at de ikke havde nået det…

Måske en kende useriøst af et parti, som definitivt ønsker og har et erklæret mål om at gøre op med den danske velfærdspolitik.

DF ønsker derimod både nationalt og kommunalt bl.a. at styrke det nære i vores samfund, sikre en dygtig og værdig ældrepleje, skabe større nærhed mellem by og land og har ingen intentioner om at følge NB i deres bestræbelse på at give skattelettelser til dem, som i forvejen har mest i vores samfund.

DF har ikke noget imod skattelettelser, blot skal de gives fra bunden og være finansierede.

DF i Horsens vil bl.a. nøje følge med i, om de 10 mio. kr., der blev givet til plejesektoren ved sidste budgetforlig, nu også kommer til at give vores plejesektor et løft, der kan mærkes i hverdagen hos alle.

Hvad NB's økonomiske politik vil være i et eventuelt kommende byråd, må p.t. stå hen i det uvisse.

Borgerne i Horsens kan være helt sikre på, at skulle jeg blive valgt til det kommende byråd, vil man se et medlem, som i den grad har hjertet med sig i forhold til politikken omkring vores ældre, svage og handicappede borgere, og mit arbejde vil som en selvfølge ske i samarbejde og med en god dialog til alle byrådsfolk.

Politiske resultater skabes nu engang i samarbejde og i gensidig respekt for hinanden og ikke ved kun at råbe højt og være larmende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Betjente slukkede brand i emhætte

Østjylland

Her er forklaringen på kaos: Regionen indkalder langt flere end der er vacciner til

Annonce