Annonce
Debat

Replik om S som miljø- og klimavenligt parti: Udmeldingen er intet mindre end skamløs

Søren Lind Jensen. Arkivfoto: Morten Pape

Læserbrev: Nu vil det lokale almægtige Socialdemokrati ifølge gruppeformand Andreas Boesen pludselig til at være grønt og klimavenligt. Man tror, at det er løgn.

Udmeldingen er intet mindre end skamløs, men det er selvfølgelig også ved at være valg.

Er der et parti i byrådet, der ikke har ført en grøn og klimavenlig politik, så er det Socialdemokratiet.

Annonce

Flere naturperler er allerede blevet og er projekteret inddraget til byggeri. Hvordan ser det CO2-regnskab ud? For slet ikke at tale om den enevældige borgmesters engagement og deltagelse i Kattegatkomitéen, som, hvis planerne føres ud i livet, vil skære kommunen over på tværs fra øst til vest med en spritny motorvej.

Hvor er de nyanlagte grønne oaser, små torve og parker? Nej, dér hvor de kunne være blevet anlagt, er der skudt golde, kønsløse højhuse op. Det lokale Socialdemokrati - miljø- og klimavenlig? Stop nu!


At socialdemokraterne nu i kommunalvalgkampen vil til at profilere sig som grønne svarer til, at en voldtægtsforbryder efter en tur i skriftestolen lover den katolske præst at donere penge til en fond for voldsramte kvinder for at få syndsforladelse.

Søren Lind Jensen


At socialdemokraterne nu i kommunalvalgkampen vil til at profilere sig som grønne svarer til, at en voldtægtsforbryder efter en tur i skriftestolen lover den katolske præst at donere penge til en fond for voldsramte kvinder for at få syndsforladelse. Men gammel synd kaster som bekendt lange skygger.

Naturligvis kan og skal der gøres plads til nybyggerier, når tilflytningen til kommunen er større end fraflytningen. Der skal bare være tale en kontrolleret, moderat bygningsmodning i områder uden naturmæssig værdi såsom flade marker - og byggerierne skal være lave og nogenlunde i pagt med byernes kulturhistorie. Hvor svært kan det være?

Et andet stort problem med Socialdemokratiets dominans er ligegladheden med eksisterende lokalplaner, som administrativt ændres med et pennestrøg.

Dispensationer udstedes i en lind strøm, når det passer ind i kommunens kram. Indsigelser er man stort set ligeglad med, som det helt igennem groteske eksempel fra Højagergårdsvej har vist. Borgerne køres simpelt hen over af kommunen, hvor mantraet er: Systemet over borgerne.

Socialdemokraterne trænger til et par perioder på oppositionsbænkene i byrådet i særdeleshed for det lokale folkestyres skyld, men også for at få tid til at tænke over de ulykker, som de har foranstaltet.

Man kan i hvert tilfælde have lov til at håbe, at et valgnederlag til november vil afstedkomme refleksion hos byens ledende socialdemokrater.

Annonce
Navne For abonnenter

Andre cutter sig, jeg brugte tatoveringerne: I dag er Sabrina mor, dagplejer og lykkelig, og hun har ikke længere brug for smerten fra nålen

Danmark

Lørdagens coronatal: Yderligere 25.034 coronatilfælde - antallet af indlagte falder

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Graven skal ændres fra ærgerlig til attraktiv: Nu er første skridt på vejen vedtaget - og det kommer fra en uventet kant

Erhverv For abonnenter

På tirsdag åbner Horsens' største bilforretning: Tre etablerede mærker får selskab af nyt, sporty bilmærke

Hedensted

Ægteparret Pedersen blev de første i nyt boligområde: - Her har vi fundet et sted, vi skal bæres fra

Kultur For abonnenter

Hun tegner virkeligheden for børn og andre mennesker: - Det skal ikke komme som et chok, at livet ender med døden

Dall: Derfor frygter de andre blå partier DF's næste formand

Sport For abonnenter

Khalil Ahmad glippede millionkontrakten i NBA - få måneder senere sad han ensom i Keflavik: Mød Horsens IC-stjernen, der stadig drømmer om en returbillet over Atlanten

Horsens

Cyklist undrer sig: I weekenden er gadelyset tændt - i hverdagen kører han på arbejde i bælgravende mørke

Navne For abonnenter

Manden, der bragte ægte crepes til Danmark, er død: Christian tændte millioner af stjerner gennem sit liv

Redaktørens stol: Så meget tid må en kommune simpelthen ikke have

Horsens

Sauna var årsag til, at brandvæsenet måtte i aktion

AC Horsens For abonnenter

Storsejr i testkamp gav to positive og to negative svar

Kultur For abonnenter

Hårde tider og mere end fem timers debat i byrådssalen: Køb af Bygholm Gods udløste i 1922 et kvartals ekstra skat til Horsens-borgerne

Annonce