Annonce
Debat

Replik: Kristendemokraterne ser positivt på friplejehjem - også i Juelsminde

Simon Bendfeldt, PR-foto. Juli 2021

Læserbrev: Det er rigtig godt, at der er fokus på friplejehjem i Juelsminde, som der allerede har været et stykke tid i Løsning. Vi finder det glædeligt, at det offentlige tilbud kan stå sammen med private.

Det var også af denne grund, at Kristendemokraterne allerede i efteråret fik indskrevet i budget 2021, at byrådet skulle se positivt på muligheden for etablering af friplejehjem. Derfor ser jeg og Kristendemokraterne positivt på etableringen af et friplejehjem i Juelsminde. Det er godt at opleve, at Morten Blenker (V) ønsker at bakke op om dette.

Juelsminde har allerede Birkelund. Her gør ansatte det godt. Viser det sig på sigt, at plejehjemmet ikke er tidssvarende eller opgradering er for dyr, kan anvendelse af bygningerne til andre formål være en udmærket ide. Her følger jeg helt synspunktet, at der må kunne findes en politisk løsning, der gør dette muligt rent økonomisk.

Annonce

Området omkring havnen har meget stor tiltrækningskraft. Ender det med inddragelse af plejehjemmets bygninger til andre formål, åbner det for nytænkning, hvor gode kræfter i Juelsminde med garanti står på spring.

Det er vigtigt for os, at borgere i hele Hedensted Kommune får mulighed for at vælge, hvordan deres liv, skal se ud. Også i livets efterår. Det er KD-kernepolitik. Det er ønskeligt, at offentlige velfærdstilbud suppleres af private, og at borgere kan vælge mellem dem.

Hos os er det desuden vigtigt, at Juelsmindes borgere inddrages tidlig i processen. Selv om en placering vest for Teglværkssøen lyder som en mulighed, er det afgørende at lokale interessenter inddrages her.

Vi ser gerne, at de som bor i et lokalsamfund, har afgørende indflydelse på, hvordan det udvikler sig.

I Juelsminde har vi smuk natur og lækre rammer for et godt liv. Kan vi skabe et friplejehjem, der gør at vores ældre stortrives, har vi gjort noget virkelig godt. Ikke bare for de kommende beboere, men også for de pårørende, som ønsker det bedste for deres kære.


I Juelsminde har vi smuk natur og lækre rammer for et godt liv. Kan vi skabe et friplejehjem, der gør at vores ældre stortrives, har vi gjort noget virkelig godt.


Derudover har det også betydning for os, der forhåbentlig har en del år, til vi kigger i retning af et plejehjem, at der er udsigt til attraktive rammer for den sidste del af seniorlivet.

Det kan et friplejehjem levere, som lever op til moderne standarder koblet med dygtige ansatte med hjertet på rette sted.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Fra to mand i en kælder til 35 ansatte: Selv exceptionelle fragtproblemer stopper ikke smykkesucces fra Horsens

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Søndagens coronatal: 353 nye smittede det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens For abonnenter

DR-vært i skarp kritik af arkitekturen på Lilli Gyldenkildes Torv: - Hvordan kan det lade sig gøre, at man i 2021 bygger sådan her inde i centrum af en by?

Horsens For abonnenter

Naboer i oprør over dement mands chikane: Har sendt protestbrev til borgmesteren

Navne

Leg i klasseværelset bærer frugt: Hæder og en halv million kroner til lokal underviser

AC Horsens For abonnenter

Taktisk snilde fik kampen til at tippe til AC Horsens fordel: Derfor giver det grund til optimisme, at AC viste taktisk omstillingsparathed mod Nykøbing FC

Forbrug

Tilbud onsdag aften: Du får ekstra 50 procent rabat på datovarer i supermarkeder

Danmark For abonnenter

Sygeplejestrejke spænder ben for coronasmittede: Senfølgeramte venter i månedsvis på hjælp

AC Horsens

Videoanalyse: På to punkter var AC Horsens afgørende bedre, da Nykøbing blev besejret

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Horsens

Træer tager toppen af farten: Husoddevej skal være både smallere og smukkere

Tyskland

Live: Tysklandskender: Alle muligheder er i spil efter tæt valg

Hedensted

Video: Kandidater bød ind med løsninger på skrald, biodiversitet og drikkevand

AC Horsens For abonnenter

Karakterbogen: Disse fire AC Horsens-spillere gik forrest i sejren over Nykøbing

AC Horsens

Uvante målscorere bombede igen: Midterforsvarer og wingback har nu scoret halvdelen af AC Horsens' ligamål i sæsonen

Annonce