Annonce
Læserbrev

Replik: Klimaet er fra ende til anden naturvidenskab i fri dressur

Det kan meget vel være, at det bliver den hidtil vådeste og luneste februar, men det er intet bevis! Man kan ikke lave statistik, endsige uddrage beviser, ud fra en enkelt parameter.

Læserbrev: Straks, da jeg så debatindlæggets overskrift "Vi skal og bør tale om klimaforandringer, når vores vejr taler så tydeligt til os" i Horsens Folkeblad 2. marts, vidste jeg, at indlæggets indsender måtte være en kvinde.

Ganske rigtigt: Indsenderen var Linda Baagø fra det såkaldte Alternativet, der i disse uger tér sig som et ganske u-alternativt vanepolitisk parti.

Det kedelige er, at Linda Baagø ikke fører ét eneste argument i marken for sin påstand om klimaforandringer.

Det kan meget vel være, at det bliver den hidtil vådeste og luneste februar, men det er intet bevis!

Man kan ikke lave statistik, endsige uddrage beviser, ud fra en enkelt parameter.

Gad vidst, om Linda Baagøe i modsætning til f.eks. mig tror, at kloden måske går under på torsdag.

Det emne underholdt pigerne (#theytoo!) på Læssøesgades Skole i Aarhus jævnligt sig selv og andre med omkring 1950, men trods en skoldende varm sensommer i 1947 eller -48 (jeg fik skoldet mine arme!) fes hverken politikere, curlingforældre, PR-iscenesættere eller pjækkende unger medierne eller verden rundt og skreg op om klimaforandringer.

Klimaet er fra ende til anden naturvidenskab i fri dressur, og før politikere og politiske wannabees indser det, og at det nødvendigvis må tackles efter samme videnskabs regler, kan de feje det ynksomme politiske hyleri om grøn (hvorfor ikke galdebrun eller rødlilla?) omstilling ind under den øvrige ligegyldigheds gulvtæppe.

Uffe Lindum. Arkivfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce