Annonce
Debat

Replik: Ja tak til kommunale genbrugspladser

Annonce

Læserbrev: Venstres Martin Ravn vil have en anden ejerform for kommunens genbrugspladser og foreslår, at kommunen bare kan kopiere Silkeborgs model for affaldshåndtering.

Ole Lund. Privatfoto

Straks bliver man som læser fanget af den spændende historie og tænker, hvad er nu det for nogle spændende planer, Venstre og Martin Ravn har i støbeskeen.

Den vakse journalist på Horsens Folkeblad spørger da også hr. Ravn om, hvordan han og Venstre rent praktisk havde forestillet sig sådan et forslag om Silkeborg-modellen realiseret.

Havde man forventet et grundigt gennemarbejdet svar fra hr. Ravns side, blev man jo grumme skuffet, fordi han svarer temmeligt nonchalant… citat:

"Jeg har ikke den forkromede løsning, men det fungerer i Silkeborg, og jeg tænker, at vi skal se nærmere på, hvordan de gør der."

Et temmeligt useriøst svar og jo ikke lige et svar, man som helt almindelig borger tænkte, kunne komme fra formanden for plan- og miljøudvalget, hvis ressortområde bl.a er - ja, kære læser, rigtig gættet - affaldshåndtering og genbrugspladser.


Man kan jo fristes til at tænke de berømte ord: Tænk, før du taler.

Ole Lund


Man kan jo fristes til at tænke de berømte ord: Tænk, før du taler.

Nu er det jo ikke det eneste, hr. Martin Ravn og Venstre gør sig bemærket ved i denne agurke- og corona-tid.

Hr. Ravn er også yderst utilfreds med, at kommunes krisestab havde hyret et privat vagtværn ved genåbningen af affaldspladserne, og Martin Ravn finder, at prisen for at sørge for, at vi borgere på sikker vis kunne komme af med vores affald, var alt for dyr.

Nu er det jo så, at man helt stille og roligt tænker:

Hvordan ved hr. Ravn, hvornår en sikkerhed for os borgere er for dyr?

Ja, svaret må som så meget andet stå hen i det uvisse.

Martin Ravn udtalte, at den vagtopgave kunne kommunens egne folk da nemt have håndteret, og nu er det jo, man som helt almindelig borger tænker:

Gud ved, om hr. Martin Ravn tænkte på, at det jo nemt kunne være medarbejdere fra forvaltningen, som kunne påse, at sikkerheden var i top for os borgere, eller var det, at hr. Ravn måske kunne se sit tilsnit til at få en snak med folkene på gaden fra forvaltningen, når de nu ikke, ifølge ham selv, vil snakke med ham på rådhuset?

Ja, ja, tanker er toldfrie.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce