Annonce
Debat

Replik: Hvis han havde fulgt med, ville han vide, at både SF og Enhedslisten stemte imod parkeringshuset

Betina Vium Andersson. Privatfoto

Læserbrev: Formanden for Nye Borgerlige i Horsens-Hedensted, Søren Lind Jensen, langer i et læserbrev ud efter de mange nye byggerier i Horsens.

Han tager udgangspunkt i det kommende parkeringshus i Rædersgade, som han kalder "endnu en socialdemokratisk betonklods med inspiration fra 70'ernes DDR".

I det samme læserbrev undrer Søren Lind Jensen sig over, "hvor SF og Enhedslisten er henne i spørgsmålet om byens betonering."

Annonce

Hvis nu Søren Lind Jensen havde fulgt med i byens udvikling og debatten derom, ville han vide, at både SF og Enhedslisten i byrådet faktisk stemte imod parkeringshuset - Enhedslistens Lisbeth Torfing bl.a. med ordene:

"Det er en helt forkert vej at gå. Vi skal ikke skabe mere plads til biler, men få flere biler ud af byen. Derudover er jeg enig i, at byggeriet er for stort og dominerende, og det skaber for meget skygge."

Til gengæld var Liberal Alliance så begejstrede for DDR-byggestilen, at de som de eneste stemte sammen med Socialdemokratiet.

Og for at det ikke skal være nok, så stemte Enhedslisten imod en ganske stor del af byggeriet på Nordhavnen, dels fordi vi ønskede, at nogle af de bevaringsværdige industribygninger skulle genanvendes, dels fordi nogle af byggerierne ikke lever op til Helhedsplanen.

Derudover stemte Enhedslisten imod lokalplanen for Kvickly-grunden. Vi synes ikke, det er nogen god ide at ødelægge Rådhusparken, måske rive hele det betalte rådhus ned og bygge ekstremt tæt i det område, som kunne være en fin overgang til det gamle Sønderbro, med grønne områder og langt mindre boliger.

Og vi synes, det er helt håbløst at anlægge forretninger og restaurantkæder inklusive drive-in, som i meget stor udstrækning vil generere endnu flere biler ind i byen.


Alt det og meget mere kunne formanden for Nye Borgerlige sagtens have sat sig ind i ved hjælp af søgefunktionen på nærværende avis.

Betina Vium Andersson


Alt det og meget mere kunne formanden for Nye Borgerlige sagtens have sat sig ind i ved hjælp af søgefunktionen på nærværende avis.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Se højdepunkterne: En vigtig redning gav AC Horsens endnu et point mod AaB

Annonce