Annonce
Læserbrev

Replik: Det landbrug, jeg kender, er en meget rummelig arbejdsplads

Vi har plads til fleksjobbere, voksenlærlinge med flere, og vi har gode uddannelsesmuligheder og faktisk elev-pladsgaranti. Lad dette være en invitation til alle, der leger med tanken om at finde en ny vej ved at arbejde i landbruget.
Annonce

Læserbrev: Søren Sørensen, formand for HK Privat Østjylland, stiller 20. maj her i avisen (i læserbrevet "Hvorfor plukker jordbærproducenterne og resten af landbruget ikke i ledighedskøen og tilbyder overenskomstmæssige vilkår?", red.) det temmeligt fordomsfulde spørgsmål:

"Hvorfor vil landbruget ikke have dansk arbejdskraft? Eller skal man helst være en ung, single rumænsk mand uden børn og socialt liv?"

Til det er der kun at svare:

Nej, man behøver ikke være ung, single, rumænsk mand uden børn og uden socialt liv for at arbejde på en dansk gård.

Vi vil meget gerne have danske medarbejdere, og vi beskæftiger mange danskere, ligesom vi beskæftiger herboende udenlandske statsborgere, og danske og udenlandske sæson-medarbejdere.

Vi dømmer ikke nogen ude på grund af deres nationalitet, civilstatus eller familiemæssige situation, sådan som Søren Sørensen antyder.

Det landbrug, jeg kender, sætter stor pris på alle, og er, i modsætning til hvad Søren Sørensen påstår, en meget rummelig arbejdsplads.

Alle, der har lysten, evnerne og gåpåmodet, vil vi gerne have som kolleger. Det gælder også folk, der desværre har mistet deres job på grund af corona-krisen og nu har lyst til at prøve kræfter med landbruget.

Vi opfordrer som altid til, at landmand og medarbejder bruger jobcenteret, så der skabes kontakt.

Vi har plads til fleksjobbere, voksenlærlinge med flere, og vi har gode uddannelsesmuligheder og faktisk elev-pladsgaranti.

Lad dette være en invitation til alle, der leger med tanken om at finde en ny vej ved at arbejde i landbruget.

Lone Andersen. Pressefoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens For abonnenter

Se billederne: Nu skal Horsens Fjords havmiljø forbedres - frivillige sætter titusindvis af ålegræsplanter i fjordbunden

Horsens

Tyve stjal pengeskab fra skole

Hedensted

Gennemrodede hus under indbrud

Annonce