Annonce
Læserbrev

Replik: Det er et retorisk spørgsmål

Læserbrev: Malthe Taankvists spørgsmål i avisen (læserbrev 12. oktober, red.), om S er et arbejderparti, er både relevant og retorisk!

Som svar på et indlæg i et andet dagblad fra S-beskæftigelsesordfører Leif Lahn Jensen om den tidligere regerings "håndværkertilbud" til vor nuværende regering kaldte jeg partiet Socialdjøffokratiet, et akademiker-parti for især cand.scient.pol.'er, der næppe nogen sinde har bedrevet andet håndværk end bladren i studie- og partibøger samt at udføre pseudoarbejde backstage - ubrugelige ufejlbarlighedsregler og deslige.

Det var direkte med basis i Dennis Nørmarks og Anders Fogh Jensens 2018-bog "Pseudoarbejde" med undertitlen "Hvordan vi fik travlt med at lave ingenting".

Leif Lahn Jensen har ikke modsagt mig...

Annonce
Uffe Lindum. Arkivfoto
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Skoledebat: Tænk dig om før du taster!

Læserbrev: Horsens Folkeblad bragte i søndags flere artikler om skolen på Lindvigsvej. Det gav anledning til en del negative reaktioner på de sociale medier. Jeg vil som forælder gerne opfordre til at alle, der byder ind på den dårlige omtale overfor skolen, tænker sig om en ekstra gang. Vi vil gerne have ro og respekt om vores børn på skolen og deres forældre, der har valgt Lindvigsvej til, og som er rigtig glade for skolen. Det er vi, fordi vi har et fantastisk fællesskab med dygtige, engagerede lærere, pædagoger og medhjælpere, der yder et kæmpe stykke arbejde hver dag for at skabe et fagligt spændende og udfordrende læringsmiljø. Det kan ikke være rigtigt, at voksne, der ikke har tilknytning til skolen nu, aldrig har haft det eller vil have det, skal sætte dagsordenen for skolens fremtid med en hård tone og et behov for at ytre sig baseret på enkeltstående tilfælde, som, hvis man graver efter det, nok skal have fundet sted på andre skoler rundt i byen også i større eller mindre grad. Vi gør, hvad vi kan for at fortælle den gode historie om Lindvigsvej, men det er svært i et stormvejr af fordomme og dårlig omtale. At der helt klart er udfordringer med manglende opbakning til Lindvigsvej fra ledelsen på Horsens Byskole er ingen hemmelighed. Dét håber vi, at forvaltningen og politikerne snart får øjnene op for! Det må dog aldrig gå ud over børnene, at voksne ikke kan finde ud af at gebærde sig på de sociale medier eller i debatten generelt! At man har sine grunde til at træffe de skolevalg for sine børn, man gør, må stå for ens egen regning, men at skabe dårlig omtale, som er baseret på uvidenhed og mangel på indsigt i noget, som fungerer godt for andre, er simpelthen ikke i orden. Det skulle gerne være sådan, at alle børn i Horsens med stolthed kan fortælle deres kammerater rundt i byen, hvor lige netop de går i skole! Det bør vi alle medvirke til, at de kan.

Annonce