Annonce
Debat

Replik: Der er også samarbejde i byrådet

Lisbeth Torfing. Arkivfoto: Morten Pape
Annonce

Læserbrev: Der bliver sagt meget for tiden om klimaet i det nuværende byråd.

Som Enhedslistens repræsentant er jeg vist den, der suverænt er blevet stemt mest ned i løbet af perioden.

Og det skal da ikke være nogen hemmelighed, at vi i Enhedslisten ikke altid har været tilfredse med hverken processer eller beslutninger. Og vi har ikke holdt igen med saglig kritik, når den har været berettiget.

Men situationen i byrådet er en del mere nuanceret, end den bliver fremstillet: Der er sager, hvor vi står ganske stejlt over for hinanden, men der også mange tilfælde af samarbejde og åbenhed over for ideer på tværs af partierne.

Det sidste har åbenbart mindre nyhedsværdi end det første.


Jeg foreslog det til borgmesteren tirsdag, fordi jeg var bekymret for transporten for dem, der ikke selv har bil. Fredag er det ført ud i livet.

Lisbeth Torfing


Et godt eksempel er sagen om det nye knudepunkt til Flextrafik, som er blevet oprettet ved vaccinationscenteret. Det var oprindeligt mit forslag, og jeg foreslog det til borgmesteren tirsdag, fordi jeg var bekymret for transporten for dem, der ikke selv har bil. Fredag er det ført ud i livet.

Her var der altså masser af vilje til at tage imod en god ide. Der var også enighed om, at det var vigtigere at få ført ud i livet hurtigst muligt end at få chancen for at rose sig selv på et byrådsmøde.

Venstre har også tidligere foreslået et knudepunkt ved sygehuset, som blev vedtaget. Det var et fornuftigt forslag, som i dag er til stor hjælp for en hel del mennesker.

Og sådan er der mange sager, hvor vi i fællesskab forbedrer kommunen - men det er selvfølgelig ikke så spændende, som når vi er uenige.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odder

Gør noget: Gå en tur

Horsens

Forældre opfordres til at holde små børn hjemme: Otte ud af 10 børn møder op i vuggestuer og børnehaver i Horsens Kommune

Horsens

SF'er til minister: Hvordan vil du sikre, at loven står over økonomiske hensyn i børnesager?

Annonce