Annonce
Horsens

Rema-ejer sætter kurs mod børsen: Vi udforsker muligheden

Reitan åbnede den første butik i Trondheim for 72 år siden. Siden er kæden ekspanderet voldsomt, og alene i Danmark er der i dag 353 Rema 1000-butikker. Arkivfoto: Henrik Sandvad
Ansatte, købmænd og kunder skal have mulighed for at blive medejer i Reitan, mener norsk ejer, som dog vil beholde majoriteten i det familieejede selskab.
Annonce

Horsens: Det norske selskab Reitangruppen, som blandt andet ejer Rema 1000 Danmark og Reitan Distribution i Horsens, kan være på vej mod en børsnotering.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Reitangruppen, som nu ændrer navn til blot Reitan AS. Samtidig forenkles strukturen i selskabet, hvor fem forretningsområder samles i tre.

Et af de nye forretningsområder, som træder i kraft til januar, bliver Reitan Handel. Her indgår blandt andet datterselskaberne bag Rema 1000, 7-Eleven og Uno X/YX-butikkerne i Danmark samt Reitan Distribution i Horsens.

Ud over handelsselskabet kommer Reitan til at bestå af et ejendoms- og et kapitalselskab. Det er aktierne i Reitan Handel, der er i spil til en mulig børsnotering.

- Vi er i en tidlig fase, hvor vi er begyndt at udforske muligheden for en fremtidig børsnotering og i den forbindelse gøre en minoritetsandel af aktierne i Reitan Handel AS tilgængelig for andre aktionærer, udtaler Odd Reitan, bestyrelsesformand i det familieejede selskab.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce