Annonce
Brædstrup

Rema 1000 vil rykke hurtigt i Lund

Sådan kommer Rema 1000 samt en tankstation og fastfood-restaurant til at ligge på grunden på Provstlund Allé. Illustration: Horsens Kommune
Annonce
Lund - Endnu er lokalplanen, som skal åbne op for butiksbyggeri på Provstlund Allé i Lund, stadig i høring, men går alt efter planen, forventer direktøren for Reitan Ejendomsudvikling, at Rema 1000 er klar til at begynde byggeriet af en kommende dagligvarebutik til november.

- Tingene går rigtig godt. Vi har haft et godt samarbejde med Horsens Kommune om projektet i Lund, og vi forventer, at lokalplanen bliver godkendt i oktober. Vi regner derfor med at gå i gang med byggeriet umiddelbart herefter, hvilket nok bliver i november, siger Stephan Sørensen.

Det forventes at tage omkring tre til fire måneder at bygge den nye butik, hvilket betyder, at Rema 1000 kan åbne omkring påske næste år. I forbindelse med butiksbyggeriet har Reitan Ejendomsudvikling, som er ejendomsselskabet bag Rema 1000, søgt efter samarbejdspartnere, så der også kan bygges en tankstation og en fastfood-restaurant ved rundkørslen, hvor Provstlund Allé møder Silkeborgvej.
Annonce

Må vente på fastfood

Ifølge Stephan Sørensen har man fået en aftale på plads om en tankstation, men her er det endnu for tidligt at offentliggøre navnet. Derimod går planerne om en fastfood-restaurant lidt mere langsomt.

- Det bliver først senere, at restauranten kommer til at stå klar. Vi er ikke i dialog med nogen endnu, men nu har vi også valgt at prioritere al vores tid på at få dagligvarebutikken i gang, siger Stephan Sørensen.

Ifølge illustrationstegningen over området fra Horsens Kommune kunne tegningen på fastfood-restauranten godt ligne begyndelsen til en McDonald's-restaurant, da Burger King allerede ligger i området ved motorvejen.

- Det er vist ment som ønsketænkning om, hvordan vi kunne tænke os det. Vi er i hvert fald ikke i dialog med McDonald's i øjeblikket, siger Stephan Sørensen.

Rema 1000 planlægger at opføre en 1200 kvm stor dagligvarebutik i Lund.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted For abonnenter

Lancerer højvandsplan med diger og klitter i Juelsminde: Se hvad der er på idebrættet for havn og tre kyststrækninger

Annonce