Annonce
Navne

Regionen henter ny direktør i Vejle: Slut med at forsyne de ældre med varme hænder

Anne Mette Vind, direktør på Social og Sundhedsskolen. Foto: Mette Mørk
Den tidligere direktør for social- og sundhedsskolen i Vejle, Fredericia og Horsens har fået nyt job. Nu skal hun lede psykiatrien i Region Syddanmark.

Nyt job: Region Syddanmark har ansat en ny sygeplejefaglig direktør i psykiatrien. Det er Anne Mette Vind, som hidtil har været direktør på Social- og Sundhedsskolen Fredericia, Vejle, Horsens. Hun tiltræder 1. marts 2022.

Den 44-årige Anne Mette Vind afløser Ole Ryttov, der har været sygeplejefaglig direktør i psykiatrien siden 2008. Han stoppede 1. november sidste år efter eget ønske.

Anne Mette Vind har en specialuddannelse i psykiatrisk sygepleje og en master i offentlig ledelse og har siden 2019 været direktør på Social- og Sundhedsskolen Fredericia, Vejle, Horsens.

Annonce

Før det har hun arbejdet i psykiatrien i 12 år og været uddannelseschef på en anden SOSU-skole i fem år.

Regionsdirektør Jane Kraglund ser frem til Anne Mette Vinds tiltrædelse 1. marts.

- Med Anne Mette Vind får vi en direktør med psykiatrifaglig baggrund og adskillige års ledelseserfaring på psykiatrisygehus og inden for social- og sundhedsuddannelse. Anne Mette har arbejdet strategisk med både rekruttering og fastholdelse og haft et tæt samarbejde med kommuner og region i den tid, hun har arbejdet med uddannelse. Alt dette giver en stærk profil til direktørposten, og jeg er rigtig glad for, at Anne Mette har sagt ja til at fortsætte det gode arbejde i psykiatrien efter Ole Ryttov, siger Jane Kraglund i en pressemeddelelsen.

- Jeg brænder for den psykiatriske sygepleje

I stillingen som ny sygeplejefaglig direktør kommer Anne Mette Vind til at arbejde tæt sammen med lægefaglig direktør Anders Meinert Pedersen og administrerende sygehusdirektør Charlotte Rosenkrantz Josefsen.

Anne Mette Vind fortæller i samme pressemeddelelse, at hun glæder sig til at møde både sine nye medarbejdere og ledelseskolleger.

- Jeg har søgt jobbet som sygeplejefaglig direktør i Region Syddanmark, da jeg ser psykiatrisygehuset som et utroligt spændende sted, der er ambitiøst på patienternes vegne, og det vil jeg gerne være en del af. Jeg brænder for den psykiatriske sygepleje, som jeg gerne vil være med til at udvikle.

Blå bog

  • Anne Mette Vind har en specialuddannelse i psykiatrisk sygepleje og en master i offentlig ledelse fra SDU suppleret med pædagogisk ledelse i praksis fra Aalborg Universitet. 
  • Hun kommer fra en stilling som direktør på Social- og Sundhedsskolen Fredericia, Vejle, Horsens, som hun tiltrådte i 2019.
  •  Inden da har hun været ansat som uddannelseschef for Social & Sundhedsskolen Herning (2014-2019), og før det har hun været afdelingssygeplejerske på Afd. P1 i Holstebro og på en ambulant psykoseenhed i Regionspsykiatrien Vest (2004-2014) samt sygeplejerske i Regionspsykiatrien Vest (2002-2004).

- Jeg vil blandt andet have et strategisk fokus på rekruttering, fastholdelse af medarbejdere og kompetenceudvikling, da det er en forudsætning for høj kvalitet i patientbehandlingen.

Annonce

Et godt tidspunkt lige nu

- Jeg glæder mig meget til at vende tilbage til psykiatrien og synes, det lige nu er et godt tidspunkt, hvor vi skal sætte handling bag ordene på den kommende 10-årsplan, som Sundhedsstyrelsen netop har offentliggjort sit faglige oplæg til, tilføjer hun.

Anne Mette Vind bor på et nedlagt landbrug i Kibæk sydvest for Herning sammen med mand og fire børn. Selvforsyning er i fokus, og en stor køkkenhave og et fårehold bidrager til både spisekammer og lune trøjer. Ellers nyder familien også sommerhuset ved Vesterhavet og storbyferier.

Annonce
Horsens For abonnenter

Mand fik hugget lillefingeren af: 27-årig skal fem år i fængsel for øksevold

Danmark

Søndagens coronatal: Endnu en dag med over 25.000 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Problemer med aflevering af freetrailerne på Smedetorv fortsætter: Nu tager Ikea konsekvensen

Hedensted For abonnenter

77-årige 'Polle' er landets ældste seriehåndboldspiller og spiller hver kamp: - Selv modstandernes fans jubler, når jeg scorer

Sport

Vanvittig buzzer beater sikrede Horsens IC-sejr i allersidste sekund: Derfor er der pres på, hvis holdet skal nå at spille sig tilbage i medaljestriden

Horsens

Priserne stiger fortsat - men i langsommere tempo: Man kan stadig tjene pænt på at sælge huset i 2022

Løvkvist om formandsdebat i DF: Messerschmidt skal tirres, indtil han forløber sig

Horsens For abonnenter

Cykelholdet Sund Vilje blev skelsættende for Flemmings liv: Nu cykler han til Paris med sit eget lille hold

Horsens

Graven skal ændres fra ærgerlig til attraktiv: Nu er første skridt på vejen vedtaget - og det kommer fra en uventet kant

Navne For abonnenter

Manden, der bragte ægte crepes til Danmark, er død: Christian tændte millioner af stjerner gennem sit liv

Nye regler betyder at mange coronapas udløber søndag

Horsens

Jeg er blevet gravid, mens jeg er i et barselsvikariat - kan min chef fyre mig, når jeg fortæller det?

Navne For abonnenter

Andre cutter sig, jeg brugte tatoveringerne: I dag er Sabrina mor, dagplejer og lykkelig, og hun har ikke længere brug for smerten fra nålen

Erhverv For abonnenter

Henrik taber 100 kroner for hver gris, han sender ud af stalden

Annonce