Annonce
Livsstil

Redaktørens klumme: Kattejammerrock

Jeg har to teenagekatte, der bliver et år om en måneds tid. De har fået en dårlig vane, som går ud over min nattesøvn.

Læsere af denne plads vil vide, at de ikke er de eneste pelsdyr, der har været bøvl med de seneste år. I mange måneder havde vi fornøjelsen af en husmår, som brugte skunken i (sove)værelserne på førstesalen som nat-agilitybane.

Det var slemt, meget slemt.

Annonce

Det er for længst overstået, men nu vågner jeg ved, at især den ene kat - den røde hankat - midt om natten eller alt for tidligt om morgenen signalerer, at han gerne vil lukkes ind.

Det har han gjort i stueetagen mange gange uden at være i stand til at vække huset, men nu har han fundet ud af, at hvis han kravler op på gårdhavens halvmur, kan han nå op på det flade tag på stueetagens tilbygning, hvor mit soveværelse ligger ud til på førstesalen.

Når han kaster sig mod soveværelsesvinduet om natten, mens han mjaver, er der stor sandsynlighed for, at det bliver åbnet for ham. Det har smittet hans søster - den lille hunkat - som sætter sig på sålbænken og kradser kløer i de nye vinduer, mens hun piver.

Nu kunne man selvfølgelig få lavet en kattelem i den nye bryggersdør, men jeg er ret øm over den nye dør.

Heldigvis går vi sommeren i møde, så de to teenagekatte forhåbentlig hellere vil være ude og føjte end at sove indenfor. Ellers må jeg have soveværelsesvinduet på klem.

Bare husmåren så ikke føler sig fristet ...Når han kaster sig mod soveværelsesvinduet om natten, mens han mjaver, er der stor sandsynlighed for, at det bliver åbnet for ham.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Opdateret kort over sognene: Sønderbro kan åbne om en uge - hvis smitten holdes nede

Annonce