Annonce
Horsens

Ravn: Slut med sten og grus, men ikke med erhvervshavnen

Gruppeformand Martin Ravn (V) mener, at det er nødvendigt at tage en debat om havnens økonomi og hvilken type virksomheder, der fremover skal være på havnen. Arkivfoto
Venstre ønsker en anden retning for Horsens Erhvervshavn af hensyn til indtjeningen og boligudviklingen på havnen, siger gruppeformand Martin Ravn.

Horsens: Venstre har hverken planer om at aflive erhvervshavnen eller plastre hele havneområdet til med boliger.

Det understreger Martin Ravn (V), da Folkebladet beder ham uddybe sit læserbrev fra midten af juli, hvori han konkluderer, at erhvervshavnen "i sin nuværende form" ikke har en fremtid.

- Læserbrevene skal forstås som et politisk signal om, at Venstre ønsker en anden retning for erhvervshavnen. I dag er der i høj grad fokus på lavpris-produkter som grus og sten, der ikke genererer den store indtjening, og det er samtidig produkter, som er svære at forene med den boligudvikling, vi ønsker på havnen. Det er det, vi ønsker at sætte fokus på, og vi ønsker en dialog om, hvilke maritime aktiviteter, der går bedre i spænd med ressourcestærke beboere på havnen, der ikke ønsker deres nattesøvn ødelagt, siger Martin Ravn, der understreger, at det er havnens bestyrelse, hvor han ikke selv er repræsenteret, der sætter retningen for udviklingen på havnen.

- Claus Kvist Hansen (DF), formanden for erhvervshavnen, mener, at kritikken fra Venstre udelukkende skyldes et forsøg på at underminere et af argumenterne for ringvejen fra Bjerrevej til havnen?

- Det må han gerne mene, og det hele hænger jo også sammen. Skal der færre lastbiler til havnen, fordi aktiviteterne på havnen ændrer sig, vil det jo betyde, at et af borgmesterens argumenter for ringvejen, falder til jorden, siger Martin Ravn.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce