Annonce
Navne

Rask Mølle-knægt blev hoteldirektør

Steen Broby. Privatfoto

Rask Mølle: Virksomhedsrådgiver og projektleder Steen Broby, Ågerup ved Roskilde, tidl. Rask Mølle, fylder 70 år tirsdag 27. februar.

Han stammer fra Rask Mølle, hvor hans mor var centralbestyrer og hans far lokalredaktør for Horsens Folkeblad.

Fødselaren tog hh fra handelsgymnasiet i Horsens, markerede sig som "pigtråds"-bassist i byen, blev uddannet tjener på Hotel Australia i Vejle og tiltrådte tre år senere som direktør for Hotel Hilltop i Skive.

Efterfølgende har han været hoteldirektør på Hotel Frederik d. 6. i Odense og i 26 år på Comwell Klarskovgaard ved Korsør. Senest var han regionsdirektør for Comwells tre hoteller på Vestsjælland og projektchef for Comwell-koncernen.

Steen Broby har beklædt flere tillidsposter. Han var bl.a. medstifter af Turismens Fællesråd, medstifter og mangeårig formand for Danske Konferencecentre, formand for den skandinaviske del af International Association of Conference Centres (IACC) og vicepræsident for IACC Global, som er en interesseorganisation for konferencecentre over hele verden.

Han og hustruen Anet bor nu i Ågerup, hvorfra Steen Broby driver sin rådgivningsvirksomhed.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce