Annonce
Horsens HK

Randers kæmper mod konkurs - og mod HH

Frederikke Gulmark har spillet to sæsoner for Randers HK. På lørdag er hun med mod sin tidligere klub. Foto: Ole Nielsen.
- Vi kan risikere at lukke allerede i november, siger ligaklubbens formand i Randers, HH's modstander lørdag eftermiddag.

Horsens: De røde advarselslamper er tændt i Randers HK. Hvis klubben ikke skaffer to millioner kroner, risikerer Randers HK at lukke allerede i november.

Det er den besked, Randers HK's spillere løber på banen med lørdag kl. 14 mod HH Elite fra Horsens.

HH Elites mål er fire points inden jul, men næste modstander Team Tvis Holstebro var overraskende skarp mod Nykøbing Falster torsdag aften, så måske er det Randers, Horsens-holdet skal hente sine points imod.

- Jeg tror, Randers kommer i slutspillet, siger Horsens-træner Henrik Okkerstrøm. De har mange profiler, især Jamina roberts, og de er klare favoritter i lørdagens kamp mod os.

Henrik Okkerstrøm plejer at tro på sejr, men han er bekymret.

- Mod Nykøbing Falster lavede vi 15 tekniske fejl, og vi brændte 16 skud. Det er der ikke råd til, hvis vi skal vinde i håndboldligaen, siger HH-træneren.

- Det er også uheldigt, at modstanderne lavede mere end 30 mål i de fleste kampe. Vi har for få redninger, men det er ikke nemt for vores målmand, når forsvaret ikke gør det bedre, erkender han.

Randers HK's træner Niels Agesen er Henrik Okkerstrøms gamle kollega fra Team Tvis Holstebro, da Okkerstrøm trænede U18, og Agesen var træner for ligadamerne.

Velkendt er også Randers HK's assistenttræner Tove Seest, der fik sin håndboldopdragelse i Horsens HK, inden hun drog videre til Esbjerg og fik international succes.

HH's Frederikke Gulmark har spillet to sæsoner for Randers HK. Hun startede med at vinde pokalen med Randers og træner Ryan Zinglersen, men har ikke de bedste erfaringer fra sin anden sæson under Niels Agesen. Nu er Frederikke Gulmark en af profilerne i Horsens sammen med Emily Baunsgaard og Melissa Petrén.

Randers er nummer ni i tabellen. Hvis klubben slipper uden om de økonomiske problemer, ligner det et opgør med Aarhus United om ottendepladsen og dermed den sidste slutspilplads.

Nykøbing Falster har hentet to sejre på jysk grund på få dage, 31-21 i Horsens og 28-24 i Holstebro, og nu er Jacob Larsens tropper tilbage på sporet med flere store profiler i marken og en klassemålmand i Cecilie Greve.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Se højdepunkterne: En vigtig redning gav AC Horsens endnu et point mod AaB

Annonce