Annonce
Horsens HK

Randers kæmper mod konkurs - og mod HH

Frederikke Gulmark har spillet to sæsoner for Randers HK. På lørdag er hun med mod sin tidligere klub. Foto: Ole Nielsen.
- Vi kan risikere at lukke allerede i november, siger ligaklubbens formand i Randers, HH's modstander lørdag eftermiddag.

Horsens: De røde advarselslamper er tændt i Randers HK. Hvis klubben ikke skaffer to millioner kroner, risikerer Randers HK at lukke allerede i november.

Det er den besked, Randers HK's spillere løber på banen med lørdag kl. 14 mod HH Elite fra Horsens.

HH Elites mål er fire points inden jul, men næste modstander Team Tvis Holstebro var overraskende skarp mod Nykøbing Falster torsdag aften, så måske er det Randers, Horsens-holdet skal hente sine points imod.

- Jeg tror, Randers kommer i slutspillet, siger Horsens-træner Henrik Okkerstrøm. De har mange profiler, især Jamina roberts, og de er klare favoritter i lørdagens kamp mod os.

Henrik Okkerstrøm plejer at tro på sejr, men han er bekymret.

- Mod Nykøbing Falster lavede vi 15 tekniske fejl, og vi brændte 16 skud. Det er der ikke råd til, hvis vi skal vinde i håndboldligaen, siger HH-træneren.

- Det er også uheldigt, at modstanderne lavede mere end 30 mål i de fleste kampe. Vi har for få redninger, men det er ikke nemt for vores målmand, når forsvaret ikke gør det bedre, erkender han.

Randers HK's træner Niels Agesen er Henrik Okkerstrøms gamle kollega fra Team Tvis Holstebro, da Okkerstrøm trænede U18, og Agesen var træner for ligadamerne.

Velkendt er også Randers HK's assistenttræner Tove Seest, der fik sin håndboldopdragelse i Horsens HK, inden hun drog videre til Esbjerg og fik international succes.

HH's Frederikke Gulmark har spillet to sæsoner for Randers HK. Hun startede med at vinde pokalen med Randers og træner Ryan Zinglersen, men har ikke de bedste erfaringer fra sin anden sæson under Niels Agesen. Nu er Frederikke Gulmark en af profilerne i Horsens sammen med Emily Baunsgaard og Melissa Petrén.

Randers er nummer ni i tabellen. Hvis klubben slipper uden om de økonomiske problemer, ligner det et opgør med Aarhus United om ottendepladsen og dermed den sidste slutspilplads.

Nykøbing Falster har hentet to sejre på jysk grund på få dage, 31-21 i Horsens og 28-24 i Holstebro, og nu er Jacob Larsens tropper tilbage på sporet med flere store profiler i marken og en klassemålmand i Cecilie Greve.

Annonce
Horsens For abonnenter

20 boliger af "stærkt eftertragtet type" og grønt område på vej midt i Lund: Politikerne lyttede til borgerne og forkastede forvaltningens oplæg

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

- Det er fedt, lød det fra idégruppen. Mindre end to år senere står der et anlæg, der ikke findes mage til i Danmark

Odder For abonnenter

Bosser bag amfetaminfabrik står til hårde straffe: To bagmænd lavede hverken karry- eller tomatsuppe, men narko i store mængder

Horsens

Fodgænger kørt ned i kryds: Bilist ville foretage et sving

Kultur

Kristi himmelfartsdag må vente - i denne weekend valfarter musikelskere til festival-genopstandelse i Horsens

For abonnenter

Esbjerg Havn skal være militært knudepunkt for Nato og USA: 'Kritisk infrastruktur er mere og mere afgørende, og når USA spørger, om vi kan hjælpe med det her, så er vi klar'

Erhverv

Fire uger efter konkurs: 10 ufærdige byggeprojekter mangler fortsat købere

Hedensted For abonnenter

Se listen over, hvor meget digelagets bestyrelse står til at få i løn: Arbejdet i digelaget kræver en del tid, siger formand

Horsens

Børneområdet skal spare 17 millioner: Det kan gå ud over kørsel til specialbørnehave og åbningstider i dagtilbud

Horsens

Uopmærksom bilist udløste uheld med fem biler ved rundkørsel

Caroline Fleming og søn tømte familiens slot for værdier - dansk kulturhistorie går snart tabt for altid

Sport

Horsens-rytter vinder europamesterskabet: Den internationale mesterskabsmedalje nummer 18 kom i hus i Litauen

Horsens For abonnenter

På to uger er der blevet tinglyst 12 bolighandler i Horsens Kommune: Se dem her

Juridisk brevkasse

Min arbejdsplads er blevet solgt til en anden virksomhed - kan jeg være sikker på at beholde mit job?

Annonce