Annonce
Odder

Ramt af corona: Gymnasieklasse sendt hjem

For første gang siden corona-epidemien kom til Odder, har rektor Lars Bluhme været nødt til at sende elever hjem, da en pige i 3. g er konstateret smittet. Foto: Axel Schütt
For første gang er Odder Gymnasium ramt af corona. Derfor er 50 elever og fire lærere tirsdag blevet hjem for at blive testet.
Annonce

Odder: En tredje g-klasse fra Odder Gymnasium er tirsdag blevet sendt hjem, efter at en elev er blevet konstateret smittet med corona.

- Vi kan ikke afvise, at hun har været i det, man kalder tæt kontakt med hele sin klasse, så derfor har vi været nødt til at sende hele klassen hjem plus en valgfagsklasse i idræt, fortæller Lars Bluhme, der er rektor på gymnasiet.

I alt drejer det sig om 50 elever samt fire lærere, der er blevet sendt hjem for at blive testet.

Viser den første test sig at være negativ, skal de alle testes igen to dage senere, så håbet er, at alle andre end den syge pige, kan vende tilbage til gymnasiet i næste uge.

Annonce

Ikke flest unge

Det er første gang, Odder Gymnasium bliver ramt af corona.

- Vi har jo været ret hysteriske med at holde klasserne adskilte, men nu gik den altså ikke længere, siger Lars Bluhme.

Opgørelse over coronasmittede i Odder i løbet af en uge lyder tirsdag kl. 14 på 17 personer. Det er fire personer mere end det tilsvarende tal mandag.

Over halvdelen af dem er ifølge borgmester Uffe Jensen (V) i aldersgruppen 40-60 år, så de unge er altså ikke særligt hårdt ramt i Odder, som man ser det i blandt andet Aarhus.

Annonce
Annonce
Horsens

Flot comeback blev ikke belønnet

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce