Annonce
Østjylland

Radio4's morgenværter havde første arbejdsdag med tekniske udfordringer: - Men det var en fed oplevelse

Radio4 er gået i luften. Vi har snakket med en af de nye morgenværter. Foto: Flemming Krogh
Fredag morgen var første morgen med den nye morgenflade på den nye taleradio, Radio4. Det gav tekniske udfordringer, men holdet glæder sig mest over at være i gang.
Annonce

AARHUS: Natten mellem torsdag og fredag overgik FM4-båndet fra Radio 24syv til den nye Radio4. Lidt over midnat startede radioen med at sende, og her til morgen fik lytterne så første møde med den nye radiokanals morgenflade.

Det skete med Kasper Harboe og Jacob Grosen ved mikrofonerne, og det var en morgen, der bød på udfordringer, men dog ikke udfordringer der var så store, at de ikke kunne overvindes, fortæller Kasper Harboe.

- Der var lidt med teknikken, en fire-fem ting, der blandt andet gjorde, at vi måtte droppe et interview med en republikansk og en demokratisk vælger fra USA. Men det var en fed oplevelse, og lytterne var heldigvis rummelige og overskudsagtige, siger han.

Annonce

Tager kritik med ro

Der var i sagens natur en del bevågenhed omkring den nye radios opstart, ikke mindst på grund af den megen debat om Radio4's forgænger.

Derfor var Ekstra Bladet også på pletten med den gule bjælke, da de tekniske problemer begyndte at melde sig. "Live-koks: Ny radio sejler", lød overskriften. Men kritikken tager Kasper Harboe forholdsvist roligt.

- Det er klart, at nogen savner det, der var. Jeg glæder mig mest af alt over, at der ikke var nogen der skrev, at vi er nogle idioter, eller at vi er dumme at høre på, for det er svært at gøre noget ved, siger han med et smil.

Radio4 sender primært fra studierne på Banegårdspladsen i Aarhus og kan høres over hele landet på den frekvens, som før i tiden sendte Radio 24syv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce