Annonce
Østjylland

Radio med populær vært rykker ind i Aarhus: Classic.fm udvider til Danmarks næststørste by

Dahl på Hack kan fremover høres i Aarhus på Classic.fm. Pressefoto
Classic.fm kan fra næste måned også høres i Aarhus. Radiostationen forventer, at den med udvidelsen fremover når ud til en million lyttere hver uge.
Annonce

AARHUS: Radio24syvs afløser Radio4, der begyndte at sende radio til danskerne 1. november har som bekendt hovedsæde i Aarhus.

Men allerede om en måned rykker endnu en radio ind i Danmarks næststørste by - nemlig radiostationen Classic.fm. Fra 1. december sender Classic.fm på de frekvenser, der hidtil har huset Din Radio.

Classic.fm er ejet af Jysk Fynske Medier. Med op mod 500.000 ugentlige lyttere er den en af Danmarks største, kommercielle radioer og byder blandt andet på den populære vært Søren Dahls 'Dahl på Hack'.

- Vi ser frem til et rigtigt godt samarbejde med Classic.fm. Sammen med vores andet stærke brand, Classic Rock Østjylland, får vi en superstærk dækning i Østjylland, siger Michael Jørgensen, administrerende direktør for FFC Media, der driver Din Radio og Classic Rock Østjylland.

- Med radio i Aarhus får vi en central tilstedeværelse kommercielt for rigtig mange af vores kunder, der både ser ind mod Danmarks næststørste by og for de mange virksomheder der ønsker at markedsføre sig både i og omkring Aarhus. Dette er et vigtigt skridt i vores tværmedielle strategi, hvor vi sammen med Århus Stiftstidende og vores digitale muligheder i Aarhus, vil kunne tilbyde en endnu stærkere markedsførings-løsning til vores mange kunder og samarbejdspartnere, fortæller kommerciel chef på radioerne David Nielsen.

Classic.fm

  • Radioerne under Jysk Fynske Medier omfatter Skala FM, Classic.fm, Radio Viborg og Radio VLR.
  • Stationerne når samlet godt 900.000 lyttere om ugen.
  • Med de nye tiltag i Vestjylland og Aarhus forventes over en million ugentlige lyttere fra 2020.
  • Classic FM er en af Danmarks største kommercielle radioer med omkring 500.000 ugentlige lyttere og dækning fra Limfjorden til grænsen samt fra Blåvandshuk til Nyborg.
Annonce

En million lyttere hver uge

For Jysk Fynske Medier er det et stort fremskridt at få Classic.fm til Aarhus.

- Vores radiostationer når samlet set godt 900.000 lyttere hver uge. Fra næste år forventer vi at runde en million takket være den udvidede dækning på Classic.fm, fortæller Claus Nielsen, der er programchef for radioerne under Jysk Fynske Medier.

Aarhus er ikke det eneste sted, hvor Classic.fm udvider. Det samme sker i Ringkøbing og Skjern.

- Musikken er fra perioden mellem 1960'erne og så frem til tiden efter årtusindeskiftet, fortæller Claus Nielsen.

Classic.fm kan i forvejen høres på Fyn og i store dele af Jylland.

Du kan læse om Classic.fm og finde ud af hvor du kan lytte til kanalen på classicfm.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce