Annonce
Hedensted

Racer-talent fra Hedensted i Corona-karantæne: Går glip af F2-prøver

Christian Lundgaard har ikke symptomer på Covid-19, men sidder i karantæne på et hotel, hvor der er konstateret coronavirus, oplyser ART og Renault Sport Academy i en fælles udtalelse. Pressefoto
Under en træningslejr på Tenerife har racerkører Christian Lundgaard boet på det hotel, hvor hundredevis nu sidder indespærret for at hindre smittespredning af coronavirus. Det betyder, at han går glip af vigtige test.

Hedensted: Racer-talentet Christian Lundgaard fra Hedensted er blandt de danskere, der sidder tilbageholdt i karantæne på et hotel på Tenerife.

Det oplyser teamet ART Grand Prix og Renault Sport Academy i en fælles pressemeddelelse.

Det 18-årige racerkører har i løbet af den seneste uge deltaget i en vintertræningslejr på Tenerife, arrangeret af Renault Sport Academy.

- Christian er tilbageholdt efter et udbrud af coronavirus på sit hotel. Han er blevet kontrolleret af medicinske eksperter og er i god form og viser ikke nogen symptomer på Covid-19, lyder det i pressemeddelelsen.

Det er de spanske myndigheder, der har truffet afgørelse om, at alle gæster på hotellet skal forblive i karantæne i to uger for at hindre spredningen af virussen.

Christian Lundgaard, der stiler mod en karriere i Formel 1, skulle søndag have startet en tre-dages officiel FIA Formel 2-test på Bahrains Grand Prix-bane. Det vil han nu gå glip af på denne ægte force majeure-situation, skriver Renault og ART.

- Der vil ikke blive offentliggjort yderligere oplysninger, tilføjer de.

Horsens Folkeblad har forgæves forsøgt at træffe Christian Lundgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Daginstitutioner og mindre skoleklasser genåbner 15. april - sommerens festivaler aflyst

Horsens

Konkursramte Dalle Valle om Bytorv Horsens-planer: Alt er uvist

Erhverv

Benedikte lukkede butikken da krisen tog fat: Nu er kunderne vendt tilbage

Annonce