Annonce
forside

Røveri hos Dagli'Brugsen: Mand truede med kniv - politiet har et signalement

Røveriet skete lidt før lukketid lørdag aften. Arkivfoto

En mand truede sig lørdag aften til et mindre pengebeløb i Dagli'Brugsen i Rask Mølle. De ansatte har fået krisehjælp, oplyser uddeler Jacob Nielsen.

Rask Mølle: Lørdag aften kl. 20.45 blev Dagli'Brugsen i Rask Mølle udsat for røveri.

Det fortæller uddeler Jacob Nielsen til Folkebladet.

- Lidt før lukketid kommer en mand ind og truer min kassemedarbejder med et våben. Medarbejderen handler, som man skal, og sætter sig ikke til modværge, og manden slipper af sted med et mindre pengebeløb, fortæller Jacob Nielsen.

Det var med en kniv i hånden, at gerningsmanden truede sig til det mindre kontantbeløb. Ifølge vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, Hans Hoffensetz, havde han medbragt en pose til pengene, men den glemte han i forvirringen.

- Gerningsmanden medbringer en aflang grå affaldspose, som vi formoder, han har haft til hensigt at putte pengene i. Den glemmer han på kassebåndet, men han må have fundet et sted til pengene, for han kommer af sted med et mindre kontantbeløb, oplyser vagtchefen som tilføjer.

- Det er uvist præcis, hvor mange penge det lykkes gerningsmanden at komme af sted med, men det er et mindre kontantbeløb. Vi betaler jo mest med dankort i dag.

Annonce
Uddeler i superbrugsen i Rask Mølle, Jacob Nielsen, fortæller, at medarbejderne får alt den hjælp, der er behov for. Arkivfoto

35-årig dansktalende mand

Røveren forsvandt til fods, og lørdag aften fik de medarbejdere, der var på arbejde, krisehjælp fra Coop.

- Det er godt at få sådan noget bearbejdet med det samme, og mine medarbejdere får al den hjælp, der er brug for, også de kommende dage, understreger Jacob Nielsen.

For nogle år siden blev butikken også udsat for røveri, og Jacob Nielsen fortæller, at man har gjort alt, hvad man kan rent sikkerhedsmæssigt.

- Men det er en risiko i detailbranchen, så derfor gør jeg også meget ud af forbyggede information, så de ved, hvordan de skal reagere. Men det er synd for mine medarbejdere, for de passer jo bare deres arbejde, siger Jacob Nielsen.

Politiet efterforsker lige nu sagen, men har dette signalement af røveren.

Mand på 35 år, 165-170 høj og lys i huden. Han var dansk talende og havde sorte tennissko med hvid sål på. Derudover var han iført sorte, løse bukser, en blå sweatshirt og en hue med et rødt mærke. Yderst havde han grå arbejdshandsker og en sort jakke.

Dagli'Brugsen i Rask Mølle vil have åbnet som normalt i dag.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Trafikproblemer i Egebjerg: Der skal jo nødig ske ulykker, inden det bliver bragt i orden

Læserbrev: Sikkerhed på vore skoleveje for skolebørn og andre trafikanter i den her mørke og regnfulde tid er ret så påkrævet, men samtidig helt klart også mangelfuld i den nordlige del af Horsens Kommune. Har Trafik og vej, eller hvad de nu kalder sig, helt tabt "sutten" eller mistet orienteringen og bevæger sig kun rundt på Søndergade for at flytte pølsemand Tung, navnet udtales Dong, ud af frelserkirkens torv eller helt ud af Horsens by? Hvor mange personer mon der er ansat i Trafik og vej? Ja, nok lige så mange som der er manglende lys i gadelygterne fra Fussingsvej og Egebjergvej til skolen i Egebjerg - på den anden side af 25 stk. Samt et vejarbejde med omlægning af fortov og anlæg af to nye helleanlæg på skolevejen Egebjergvej, Gl. Kirkevej og forsamlingshuset, med mangelfuld afspærring og advarselslamper - simpelthen for dårligt, et vejarbejde, der har stået på i fire måneder nu. Fodgængerfelterne på Egebjergvej ved Kastanjealle, Rådvedvej og ved Grusdalsvej er meget dårligt oplyst. Fodgængerfelterne krydses af skolebørn hver eneste dag. Der må vel være en eller anden person, som sidder med ansvaret for det her omtalte område, der kan bringe orden i de her af mig nævnte trafikproblemer. Der skal jo nødig ske ulykker, inden det bliver bragt i orden.

Annonce