Annonce
forside

Røveri hos Dagli'Brugsen: Mand truede med kniv - politiet har et signalement

Røveriet skete lidt før lukketid lørdag aften. Arkivfoto

En mand truede sig lørdag aften til et mindre pengebeløb i Dagli'Brugsen i Rask Mølle. De ansatte har fået krisehjælp, oplyser uddeler Jacob Nielsen.

Rask Mølle: Lørdag aften kl. 20.45 blev Dagli'Brugsen i Rask Mølle udsat for røveri.

Det fortæller uddeler Jacob Nielsen til Folkebladet.

- Lidt før lukketid kommer en mand ind og truer min kassemedarbejder med et våben. Medarbejderen handler, som man skal, og sætter sig ikke til modværge, og manden slipper af sted med et mindre pengebeløb, fortæller Jacob Nielsen.

Det var med en kniv i hånden, at gerningsmanden truede sig til det mindre kontantbeløb. Ifølge vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, Hans Hoffensetz, havde han medbragt en pose til pengene, men den glemte han i forvirringen.

- Gerningsmanden medbringer en aflang grå affaldspose, som vi formoder, han har haft til hensigt at putte pengene i. Den glemmer han på kassebåndet, men han må have fundet et sted til pengene, for han kommer af sted med et mindre kontantbeløb, oplyser vagtchefen som tilføjer.

- Det er uvist præcis, hvor mange penge det lykkes gerningsmanden at komme af sted med, men det er et mindre kontantbeløb. Vi betaler jo mest med dankort i dag.

Uddeler i superbrugsen i Rask Mølle, Jacob Nielsen, fortæller, at medarbejderne får alt den hjælp, der er behov for. Arkivfoto

35-årig dansktalende mand

Røveren forsvandt til fods, og lørdag aften fik de medarbejdere, der var på arbejde, krisehjælp fra Coop.

- Det er godt at få sådan noget bearbejdet med det samme, og mine medarbejdere får al den hjælp, der er brug for, også de kommende dage, understreger Jacob Nielsen.

For nogle år siden blev butikken også udsat for røveri, og Jacob Nielsen fortæller, at man har gjort alt, hvad man kan rent sikkerhedsmæssigt.

- Men det er en risiko i detailbranchen, så derfor gør jeg også meget ud af forbyggede information, så de ved, hvordan de skal reagere. Men det er synd for mine medarbejdere, for de passer jo bare deres arbejde, siger Jacob Nielsen.

Politiet efterforsker lige nu sagen, men har dette signalement af røveren.

Mand på 35 år, 165-170 høj og lys i huden. Han var dansk talende og havde sorte tennissko med hvid sål på. Derudover var han iført sorte, løse bukser, en blå sweatshirt og en hue med et rødt mærke. Yderst havde han grå arbejdshandsker og en sort jakke.

Dagli'Brugsen i Rask Mølle vil have åbnet som normalt i dag.

Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Leder: YouSee fyrer op under vigtig debat om tv-pakker

Det er noget af en hvepserede, tv-udbyderen YouSee har stukket fingrene i de seneste dage. Beslutningen om at smide Discovery-kanaler - Kanal 5, 6'eren, Canal 9 og Eurosport 1 og 2 - ud af tv-pakkerne fra årsskiftet berører cirka en million danskere, og det er især store sportsbegivenheder, der sætter fut i debatten. - I kan vælge Discovery blandt vælg selv-kanalerne, lyder det fra YouSee, men måske har de gjort regning uden vært: Tv-krigen eskalerede nemlig i aftes, da Discovery gik på banen med annoncer rundt om FC Københavns fodboldkamp i Europa League, hvor der blev opfordret til at vælge Stofa og en række andre aktører i stedet for YouSee - og at der i øvrigt ikke er gang i forhandlinger parterne imellem. Dansk Boldspil Union og Danmarks Idrætsforbund advarer om tab af nationalt tv-arvegods, når vigtige landskampe og dele af OL-dækningen forsvinder for mange. - I har selv solgt jer til privatkanalerne for ussel mammon, lyder modsvaret fra mange, og det argument er fair - med modifikationer. For eksempel er det ikke DBU, der sidder med rettighederne til EM-kvalifikationskampe. De forhandles fra centralt hold i det europæiske fodboldforbund UEFA. Alligevel må idrætsforbundene vedkende sig en del af ansvaret for deres interesseorganisationers valg. Striden åbner en anden spændende diskussion: Har tv-pakker så overhovedet en fremtid? Antenneforeningerne argumenterer med, at de på vegne af tusindvis af medlemmer skaffer kanalerne langt billigere, end hvis vi alle selv satte pakker sammen. Omvendt er jeg en af dem, der har 70+ kanaler i min store tv-pakke, og et konservativt bud er, at jeg aldrig er forbi de 40 af dem. Og er det ikke sådan med sport, at hver gang, man siger til sig selv: Nu har jeg de kanaler, jeg skal bruge, for at se AC Horsens, åbner der en ny...? En krølle på halen er, at de fleste børn og unge i dag er flintrende ligeglade med kanalpakker og flow-tv. De finder alt på YouTube og streaming-tjenester, så måske dør denne diskussion af sig selv om føje år.

Annonce