Annonce
Østjylland

Røg i IC-tog: Togtrafikken ramt af forsinkelser og aflysninger

Et IC-tog måtte ekstraordinært standse ved Viby J og tømmes for passagerer, da det ene togsæt udviklede røg fra undervognen. Arkivfoto: Henrik Lund
Et DSB-tog, der udviklede røg, har medført aflysninger og forsinkelser for togtrafikken i Østjylland.

AARHUS: Et IC-tog måtte mandag eftermiddag gøre ekstra ophold i Viby J, da der pludselig kom røg fra det ene af togsættenes undervogn. Passagererne blev derfor beordret ud af toget, hvorefter Østjyllands Brandvæsen tog over og fik bugt med røgen.

Det oplyser DSB's pressevagt.

Efter at brandvæsnet var færdig med slukningen, blev passagererne lukket ind i den del af IC-toget, der ikke havde udviklet røg fra, hvorefter toget listede ind til Aarhus H.

Ingen kom til skade i forbindelse med episoden, men røgudviklingen betød, at togene i Østjylland det meste af eftermiddagen har kørt med forsinkelser - lige som tre afgange måtte aflyses. Det drejede sig om et enkelt IC-tog fra Aarhus H til København og to regionaltog fra Aarhus H til henholdsvis Fredericia og Esbjerg. Der køres fortsat medmindre forsinkelser formentlig frem til cirka 17.30, hvorefter der igen skulle være styr på trafikken.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce