Annonce
Sport

Rødt kort forfølger AC-anfører

AC Horsens kæmpede sig lørdag den 25. februar til 1-1 på hjemmebane mod OB. Dermed er holdets play off-drømme intakte. Foto: Lars Juul
Af Torben Andersen

FODBOLD - AC Horsens' anfører Mathias Nielsen lavede i slutningen af kampen mod OB et professionelt frispark midt på banen. Det udløste en advarsel var kampens dommer Jakob Kehlet, der leverede en fin præstation.

Advarslen sender Mathias Nielsen på randen af karantæne. Næste advarsel udløser en ny dag i straffeboksen.

- Jeg havde ikke kræfter til at følge med min modstander, så advarslen var på sin plads. Det er det røde kort i Randers, der forfølger mig. De mange strafpoint betyder, at de næste karantænedage kommer hurtigt, siger Mathias Nielsen, der allerede har misset to kampe på den konto.

AC Horsens møder i de næste to kampe FC København og Brøndby, inden holdet slutter grundspillet af med en meget vigtig kamp ude mod Esbjerg. Det kunne være fristende at få overstået karantænen inden den kamp, og det efterfølgende opgør i nedrykningsspillet.

- Jeg løber ikke og tænker på den slags. Heller ikke om jeg får karantæne ved den næste advarsel, siger Mathias Nielsen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

Fra drøm til mareridt: Min livsdrøm er væk, men jeg tænker mere på stand-lejerne end på mig selv

Annonce