Annonce
112

Rød bil ramte først skilte og lygtepæl - endte i pizzeriaet

Her sluttede en køretur gennem Uldum, hvor både skilte og en lygtepæl også blev ramt. Ingen kom til skade. Folkebladet har sløret bilens nummerplade. Foto: Nicolai Skovgård
Sydøstjyllands Politi skønnede, at bilisten var påvirket og afventer nu prøveresultater.

Uldum: En bilist endte natten til torsdag sin køretur gennem Uldum med at køre ind i facaden på det lokale pizzeria, Italiano Pizza på hjørnet af Kærvejen, Nørregade og I P Hansens Vej. Forinden var det blevet til en tur gennem byen, hvor der heldigvis ikke skete personskade, men hvor en del af kørslen ikke har foregået på vejen.

- På Højskolebakken påkører bilisten, der er kørende i en lille rød bil, et vejskilt og en lygtepæl, og i det hele taget vælter han noget rundt i sin kørsel. To minutter efter, klokken 01.36, får vi så en melding om, at bilisten er kørt ind i et skilt og i facaden på et pizzeria, siger vagtchef ved Sydøstjyllands Politi Lars Grønlund.

Annonce
På Højskolebakken blev et skilt væltet og en lygtepæl beskadiget. Foto: Nicolai Skovgård

Muligvis påvirket

Bilisten er en 34-årig mand fra Tørring-området, der ud fra politiets meldinger sandsynligvis var påvirket.

- Vi får fat i ham, og han skønnes at være i en tilstand, hvor han ikke kan køre bil på lovlig vis. Vi får derfor taget diverse prøver på ham, som vi afventer svar på, siger vagtchef Lars Grønlund.

Torsdag middag var der sat træplader op ved pizzeriaet, hvor en rude var blevet knust i forbindelse med påkørslen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

DMI lover sol og sommer på første officielle sommerdag - men så kommer efterårsvejret

Annonce